Netværk

Logistik & Supply Chain Management

Få inspiration og sparring til, hvordan du kan skabe de bedste resultater indenfor Supply Chain Management (SCM) & Logistik og derved hjælpe virksomhedens top og bundlinje. Fra planlægning af indkøb til levering og retur flows.

Der vil i særlig grad blive stillet skarpt på SCM som konkurrenceparameter gennem at søge at identificere de muligheder, der er for differentiering f.eks. ved åbning af nye salgskanaler direkte til forbrugeren og/eller international ekspansion – såvel digitale og fysiske, øget agilitet og transparens i hele forsyningskæden, forandringer i omverdenen etc. 

Det handler kort fortalt om, hvordan du kan opsøge og dele viden, og derigennem skabe resultater indenfor SCM & logistik i et bredt samarbejde.

Emner i netværket

Emner vil dække hele forsyningskæden og f.eks. være : Nye salgskanaler -teknologier og markeder, trends, Supply Chain design, Bæredygtighed og leverandører, returprocesser, skalerbarhed og effektivisering, sikkerhed, partnerskaber, og karriere/uddannelse. Møderne består af en kombination af ekspertoplæg og dialog mellem deltagerne, som for en stor del selv skaber indholdet.

Der er således fokus på at deltagerne udveksler erfaring og inspirerer hinanden til at udvikle bedre løsninger med afsæt i de erfaringer, de hver især har gjort sig. 

Målgruppe for netværket

Aktører langs hele forsyningskæden: Transport-, logistik- og Supply Chain ansvarlige, service-, logistik- og transportudbydere, indkøbsansvarlige m.v.

I dette forum vil du møde ligesindede, der gennem logistik & SCM også vil skabe synlighed, effekt og resultater på top og bundlinje gennem i høj grad at være opdateret på cases,  nyeste viden og værktøjer. Det handler om at være kreativ, men også have styr på både relationer, processer og data, og ikke mindst prioritere rigtigt for at få tingene til at fungere i praksis.

Netværket mødes 3-4 gange årligt.

Poul Skovgaard

Poul Skovgaard

Chefkonsulent