Webinar

5 steps til en sammenhængende B2B salgs- og marketingsstrategi

Bliv klogere på, hvordan du skaber strategisk udsyn, samt operationel eksekveringskraft, som binder salg og marketing sammen, når DI Handel og B2B-Klubben inviterer til webinar den 14. april 2021.

Kundernes købsrejse er skiftet. De klarer flere og flere ting selv – og ved alt om produktet eller ydelsen, når de er klar til at tale med en sælger. Det betyder at sælgerne i dag mistimer op imod 73 pct. af salgsaktiviteterne. De rammer simpelthen kunderne på forkerte tidspunkter og med forkerte budskaber. På samme tid prøver marketing at gøre salg relevante overfor kunderne for at skabe leads, men marketing kører ofte deres eget løb og får på ingen måde salgsafdelingen inddraget og engageret. Det har store konsekvenser, da begge parter spilder mange omkostninger og tid, kunderne følges ikke op, og virksomheden får ikke det salg, de burde have.

Det er afgørende at marketing og salg kan samarbejde på bedste vis, så kunden får den bedste købsoplevelse og de to funktioner sammen kan skabe resultater for den sælgende og købende virksomhed, men hvordan kommer du i gang? Det kan du blive klogere på, når DI Handel og B2B-Klubben inviterer til webinar. Her vil dagens værter Mads og Hans give dig 5 steps til at udvikle, implementere og eksekvere en kommerciel og sammenhængende salgs- og marketingstrategi. Det bliver med hænderne i maskinrummet med fokus på konkrete cases og værktøjer, som gør en afgørende forskel, når målet er en øget tilbudspipeline.

Du får indsigten og eksekveringskraften til at skabe og drive:

  • Data leadgenerering globalt og nationalt
  • Content, der konverterer kvalitetsleads
  • Leadscoring, der giver salgsafdelingen indsigt i varme leads
  • Sales Playbook, som flytter varme leads til salgsmøder
  • ROI beregning, som styrker beslutningsgrundlaget på tværs af salgs- og marketingafdelingerne.

Du får også rig mulighed for at få besvaret dine spørgsmål og tanker i paneldebatten, hvor Mads og Hans vil dele indsigter og erfaringer fra mere end 50 succesfulde B2B projekter i 2020.

Oplægsholder

Mads har gennem mere end 20 år arbejdet med at optimere salgsorganisationer. Dels gennem træning og udvikling af sælgere – men også gennem udvikling af salgsledere til at strukturere og følge op på sælgernes adfærd. Derudover er Mads involveret i tæt sparring med en række forskere indenfor salgsudvikling i hele verden. På webinaret vil Mads komme ind på, om virksomheder har de rigtige kompetencer, adfærd og ledelses opfølgning på deres online dialoger med kunderne til at sikre at salget kan nå deres mål.

Intenz

Mads Winther

Partner

Oplægsholder

Leads to business - skaber sammenhæng mellem B2B marketing og salg - hjælper B2B virksomheder med flere salgsmøder og større pipeline.

Mindmil

Hans Løjborg Appelby

Partner & Client Director

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden