Webinar

Amazon – sådan kommer du i gang med at sælge

På dette webinar får du muligheden for at møde Ida Nixon, som er den første dansker i Amazons Export team. Hun vil bl.a. give dig indsigt i, hvordan du kommer i gang med at sælge på Amazon samt ikke mindst afsløre, hvordan du får størst chance for at vinde ”Buy Box”.

Webinaret starter:

08.03.2023 09:00

Vi har inviteret Amazon, som er en af verdens største handelsplatforme, til at komme og fortælle hvordan du kommer i gang med at sælge produkter på deres platform. Amazon, brugt rigtigt, kan være den hurtige vej for din virksomhed til at sælge produkter til udenlandske kunder, hvad enten det er til forbrugere (B2C) og/eller til virksomheder (B2B).

Markedspladsen Amazon er frygtet af nogle, men mange kan også se muligheder i denne salgskanal for at nå nye kunder, positionere sit brand og øge omsætningen. Vi har derfor inviteret Amazon til et webinar, hvor de vil give deltagerne en guide til, hvordan du kommer i gang og hvorledes du kan få succes. Dette webinar er en god starter guide for alle, der er interesserede i at sælge på Amazon.

På webinaret vil Amazon bl.a. gennemgå:

  • Hvorfor man som virksomhed bør sælge på Amazon
  • Hvordan man bliver registreret som sælger på Amazons Seller Central
  • Hvordan man opretter det produktsortiment man vil sælge
  • Hvilke leveringsmetoder du bør vælge
  • Hvordan man har størst chance for at vinde Buy Box

Indhold fra dette webinar kommer bl.a. fra Amazons Seller University, som er deres online uddannelsesinstitution, der skal lære virksomheder, hvordan man får succes som Amazon-salgspartnere. Det er første gang, at dette indhold bliver præsenteret på dansk.

Mød den første dansker i Amazon

På webinaret vil du kunne møde Ida Nixon, som er den første dansker i Amazons eksport team. Idas opgave i Amazon er, at finde og hjælpe danske virksomheder til at blive oprettet og komme igang med at sælge på amazon.de, verdens

Oplægsholder

Ida Nixon

Key Account Manager, Amazon

Oplægsholder

Kim arbejder primært med e-handel og ny teknologi, som kan understøtte fremtidens handel på tværs af B2B, B2G og B2C.

Kim Bruno-Lindby

Chefkonsulent

Oplægsholder

Tevin Lac har i de seneste tre år arbejdet med projektet E-eksport via Online Markedspladser. Han er derudover Head of E-commerce i DI.

Tevin Lac

Seniorchefkonsulent, Fagleder, Digital handel / Head of e-commerce