Webinar

Ansvarlig handel: Virksomhedsdrift og leverandørstyring – hvordan?

Mange virksomheder ønsker at gøre en god forretning samtidig med, at de gør verden bedre. Og ansvarlig virksomhedsdrift kan gribes an på mange måder.

DI Handel og Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) inviterer til webinar om ansvarlig virksomhedsdrift. Her giver vi dig et indblik i, hvad ansvarlig virksomhedsdrift egentlig er, hvorfor det er vigtigt, og hvordan det kan gribes an i praksis. Vi zoomer særligt ind på, hvordan leverandørstyring kan håndteres i en global verden, og hvilke tendenser, der rør på sig i verden i dag. Virksomheden Abena vil indvie dig i, hvordan de hele tiden arbejder med emnet.

Det er gratis at deltage i webinaret for alle medlemmer af DI og DIEH men tilmelding er påkrævet.

Målgruppe: Medarbejdere med ansvar eller interesse inden for CSR, compliance og bæredygtighed.

Programmet er med forbehold for ændringer.

Program

 • 09.30

  Ulla Scherfig Gilberg, seniorchefkonsulent, DI Handel

  Velkommen

 • 09.35

  Gry Saul, International Konsulent for CSR & Ansvarlig Virksomhedsadfærd, DI

  Ansvarlig virksomhedsdrift – i dag og i morgen

  Få indsigt i, hvad ansvarlig virksomhedsdrift (CSR) er og hvilke samfunds- og lovkrav der er på området i dag. Hvordan kan din virksomhed gribe en CSR-proces an, så det giver værdi for forretningen samtidig med at de eksisterende krav overholdes? Hør også om de tendenser, der driver ansvarlig og bæredygtig forretning netop nu.

 • 10.00

  Sarah Dieckmann, Project Manager, Dansk Initiativ for Etisk Handel

  Ansvarlig leverandørstyring – hvorfor og hvordan?

  Hør hvad ansvarlig leverandørstyring egentlig indebærer. Hvordan kan din virksomhed prioritere indsatsen og stille de rigtige krav til jeres underleverandør samtidig med at det sikres at underleverandørerne også lever op til kravene? Og hvordan kan udfordringer håndteres? Bliv klogere på, hvordan det er muligt at arbejde med leverandørstyring, således at de menneskelige rettigheder sikres i alle dele af værdikæden?

 • 10.30

  Johannes Hollensberg, Compliance Specialist, Abena A/S

  Social ansvarlighed hos Abena

  Abena er Danmarks største importør af personlige værnemidler, og de indkøber varer fra hele verden. Hør hvordan virksomheden arbejder for at skabe sociale forbedringer i hele leverandørkæden ved at kategorisere risikoleverandører, gennemføre tredjeparts audits og meget mere. Hvilke udfordringer og muligheder oplever Abena i hverdagen – og hvordan håndteres dette? Hør konkrete eksempler fra bl.a. Malaysia og Kina.

 • 11.05

  Opsamling og dialog, herunder svar på spørgsmål