Arrangement

B2B Salg: Den dialogbaserede telefonsamtale

Hvordan skaber du ’den gode samtale’ med dine potentielle kunder i telefonen? Få seks konkrete tips til at få din målgruppe i tale på telefonen – uanset om de kender dig eller ej.

Kold kanvas eller kanvassalg er en salgsmetode, hvor sælger ringer op til (eller møder op hos) potentielle kunder for at sælge eller booke et møde uden forudgående aftale. 

Disciplinen er frygtet af flere årsager, bl.a. fordi det er en af de mest ineffektive salgsmetoder, der findes og fordi man som sælger må regne med rigtig mange afslag. 

Den gode nyhed, er at metoden faktisk ikke er nødvendig, fordi meget er sket med verden, siden den blev opfundet tilbage i 1980’erne.

Salgsmetoden kan effektiviseres, og afslag kan erstattes af givende samtaler, hvis fokus er på relationen – som i dagens erhvervslandskab, kan skabes på internettet, før du overhovedet løfter røret og ringer ud, mener underviser og medejer, Jacob Elton, fra LinkedInsider.

Det har aldrig været så nemt som det er i dag, at forbedre sit salg, fordi vi har adgang til massive mængder af data om andre – heriblandt om vores potentielle kunder.

Til vores webinar den 9. december, vil han derfor i samarbejde med konsulent fra DI Handel, Søren Münster ændre din forståelse af, hvad der skal til for at få din målgruppe i tale på telefonen. 

Her får du indsigt i grundstenene for, hvordan du kan skabe ’den gode samtale’ og en konkret model, du kan gå efter, når du ringer ud i fremtiden. En model, som Jacob og hans team, har brugt i over 16 år, overfor mere end 1.000.000 modtagere i den anden ende. 

Vi ser frem til din tilmelding og endnu mere, til at berige din salgsdag med nye konkrete og meget effektive værktøjer til at gøre telefonrøret mindre tungt  at løfte.

Tilmeld dig i dag, så er din plads sikret.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden