Webinar

Den gode telefonsamtale med potentielle kunder

Bliv klogere på den gode samtale, og hvordan du kan skabe en relation med potentielle kunder og blive opfattet som et menneske, fremfor en irriterende telefonsælger, når du ringer.

Alt salg handler i dag om relationer.

Salg har på mange måder fået et dårlig ry, fordi der findes mange sælgere, der ikke kan forstå at det handler om personen i den anden ende fremfor det produkt, der ringes op for at blive solgt.

På én time forsøger Jacob Elton, at ændre din forståelse af, hvad der skal til, for at få din målgruppe i tale i telefonen – uanset om de kender dig eller ej.

Du vil blive inspireret. Du vil få nogle ”a-ha” oplevelser. Du vil få nogle grin (håber vi). Du vil få en konkret model for at ringe ud i fremtiden med fokus på at skabe relationen. En model, Jacob Elton har brugt i over 16 år med gode resultater.

Gå ikke glip af denne stærke og meget relevante online seance.

Oplægsholder

Jacob Elton er oplægsholder på seminaret. Jacob Elton fra Linkedinsider er specialiseret i at træne sælgere og selvstændige i at skaffe leads og møder via LinkedIn. Hos LinkedInsider har vi samlet al den bedste viden om salg på LinkedIn - og både gjort det let tilgængeligt og til at handle på.

Linkedinsider

Jacob Elton

Partner

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden