Webinar

Digitalisering af salget: Fra pure B2B til omnichannel med direkte salg

Hvordan bliver du klar til at udvide dit portefølje af salgskanaler til også at indbefatte direkte salg til slutbrugeren digitalt? Og hvad kræver det, at opnå den rette implementering og interne forankring? Bliv klogere på dette til et fælles webinar med DynamicWeb den 23. marts

Digitalt salg kan være en game changer for din omsætning, effektivitet, og dit brand. Faktisk kan du med digitalt salg i både Danmark og udlandet tjene over 3X så meget per medarbejder end uden.

Digitalisering af salget er dog andet og langt mere end at bygge en webshop. Det er en fundamental ændring af hele din forretning.

Så hvor starter du, og hvad kræver det af din organisation, at tilføje flere digitale salgskanaler?

Bliv klogere på vores webinar den 23. marts, hvor vi i samarbejde med DynamicWeb og CO3 giver dig et indblik i, hvad kræver det af din organisation, at tilføje flere digitale salgskanaler, og hvor du bør starte.

Dit udbytte

  • En digitaliseringsplan: Planen er visuel, konkret og nem at forstå. Den viser din digitaliseringsrejse i fugleperspektiv og giver en forståelse for, hvad der skal laves, og i hvilken rækkefølge det skal gøres.
  • Erfaringer fra producenten Baby Dan, der vil fortælle om, hvordan de gik fra kun at sælge via forhandlere til også at sælge direkte til slutkunden gennem Amazon.
  • Indsigt i, hvad du skal være opmærksom på, ved valg af teknologi og arkitektur, hvis du ønsker, at starte egen webshop.

Webinaret udbydes i samarbejde med DynamicWeb.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden