Webinar

Få styr på juraen ved grænseoverskridende e-handel

Potentialerne ved grænseoverskridende e-handel (e-eksport) er mange. Men usikkerhed om reglerne på tværs af landegrænser indebærer, at mange virksomheder afholder sig fra e-handel over grænserne. Deltag på dette webinar, hvor du kan blive klogere på juraen ved grænseoverskridende e-handel.

Mange virksomheder er fortsat tilbageholdende med grænseoverskridende e-handel til både virksomheder som forbrugere. Det skyldes bl.a. usikkerhed om:

  • Hvilke regler gælder?
  • Er der stor forskel på reglerne i Danmark, EU og resten af verden?
  • Hvad risikerer vi i tilfælde af mangler, forsinkelse og andre uforudsete forhold?
  • Hvordan minimerer vi bedst muligt sådanne risici?

Der kan med andre ord være mange spørgsmål, når din virksomhed begiver sig ud i grænseoverskridende e-handel. Deltag på dette webinar, hvor vi har inviteret advokat Anders Wernblad fra NJORD Law Firm til at fortælle om, hvad din virksomhed skal være opmærksom på ved grænseoverskridende e-handel.

På webinaret vil Anders afmystificere juraen omkring grænseoverskridende e-handel og give gode råd til praktisk håndtering og optimering. Du får mulighed for at stille spørgsmål under webinaret.

Oplægsholder

Advokat Anders Wernblad har et indgående kendskab til e-handelsområdet, og hvad virksomheder skal være opmærksomme på ved grænseoverskridende e-handel. Anders Wernblad har bl.a. bistået Erhvervsstyrelsen med udarbejdelse af diverse guides om e-handel og skrev i 2018 en kronik i Berlingske Tidende med titlen ”E-handel fejler i udlandet”.

Anders Wernblad

Advokat

Oplægsholder

Marie er jurist i DI Handel og vejleder bl.a. virksomheder inden for den forbrugerbeskyttende lovgivning. Inden Marie kom til DI Handel, var hun i syv år ansat hos Forbrugerombudsmanden.

Marie Asmussen

Chefkonsulent

  • Mobil: +45 5213 2383
  • Direkte: +45 3377 3061
  • E-mail: maas@di.dk