Webinar

Hvordan produktudvikler du sammen med dine kunder?

Du kan indhente flere gevinster ved at invitere dine kunder ind i udviklingen af dine produkter, som fx kundeloyalitet og ambassadørskab. I denne online inspirationssamtale bliver du inspireret til, hvordan du kan invitere dine kunder ind i dine udviklingsprocesser, og hvad du skal være opmærksom på, når du gør det.

Iværksættervirksomheden Culmas har allerede inden lancering flere virksomheder på sin kundeliste og flere ambassadører, da de i udviklingen af deres løsning for teatre har inviteret kunderne med ind i produktudviklingen og taget dem med på råd.

I en online inspirationssamtale vil CEO for Culmas Simon Lindebjerg give os en introduktion til den udviklingsrejse, de har været på siden virksomhedens start i januar 2021 til produktudgivelsen henover sommeren 2021.

Dit udbytte

  • Indblik i den proces Culmas har valgt i produktudviklingen
  • Bedste erfaringer fra, hvad involvering af dine kunder giver
  • Konkrete forslag til værktøjer og processor for at involvere sammen med dine kunder (både hvis du er iværksætter eller etableret)
  • Anbefalinger til, hvordan du starter med at involvere dine kunder
  • Tips til, hvordan du efter en involveringsproces, arbejder med dine ambassadører

Målgruppe

Dette webinar er målrettet iværksættere, salgs- og marketingansvarlige og forretningsudviklere.

 

Oplægsholder

Iværksætter og Direktør i Culmas ApS, Simon Lindebjerg har sammen med forretningspartner Stefan Pagels Andersen og resten af Culmas holdet skrevet kontrakter for deres software med mere end 40 teatre på tværs af hele verden. Og det før der er et produkt. Virksomheden blev stiftet den 20. Januar 2021 og tæller nu 10 ansatte.

Culmas ApS

Simon Lindebjerg

Iværksætter og Direktør

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden