Webinar

Kom i gang med at visualisere dine data med Power BI

Microsoft Power BI er en af de mest populære business intelligence-værktøjer, der bruges af virksomheder over hele verden til at oprette visuelle rapporter og dashboard med deres data. På dette webinar vil vi give dig indblik i, hvordan du på kort tid kan komme i gang med at visualisere dine egne data i Power BI.

Der er mange årsager til at visualisere jeres data. Datavisualisering hjælper fx med at forklare komplekse informationer og data på en mere intuitiv måde. Ved at præsentere data i form af grafer, diagrammer, og andre visuelle repræsentationer kan det hjælpe brugere til at forstå og analysere data mere effektivt. Datavisualisering kan således hjælpe med at identificere mønstre og sammenhænge, som måske ikke ville være synlige i rådata.

Microsoft Power BI er et blandt mange værktøjer på markedet, som kan bruges til datavisualisering. Men på dette webinar fokuserer vi kun på hvordan du kommer i gang med at bruge Power BI,  da det fortsat er en af ​​de mest populære og udbredte værktøjer. Når du først har lært at bruge Power BI, kan du oprette smukke, interaktive visualiseringer af dine data på få minutter. Men hvor starter man? Det er netop, hvad vi vil fokusere på i dette webinar.

På dette webinar vil vi give dig en kort introduktion til, hvordan du kan komme i gang med at visualisere dine data i Power BI:

  1. Nem integration og datatilslutning
  2. Enkel visualisering af data
  3. Interaktiv og delbar rapportering

Der er mange flere funktioner at udforske i Power BI, men dette er en god start. Husk at værktøj skal bruges for at du kan blive bedre, så fortsæt med at udforske programmet. Vi er sikre på, at du vil finde mange nye mere effektive måder at analysere og præsentere dine data på, som vil engagere brugerne af dine dashboards.

Microsoft Power BI

Oplægsholder

Jacob Villani Rasmussen

Senior advisor, Inspari

Oplægsholder

Kim arbejder primært med e-handel og ny teknologi, som kan understøtte fremtidens handel på tværs af B2B, B2G og B2C.

Kim Bruno-Lindby

Chefkonsulent

Oplægsholder

Tevin Lac har i de seneste tre år arbejdet med projektet E-eksport via Online Markedspladser. Han er derudover Head of E-commerce i DI.

Tevin Lac

Seniorchefkonsulent, Fagleder, Digital handel / Head of e-commerce

Kort om projektet

Per 01. januar 2021 opstartede DI Handel, CBS og Erhvervshusene et 3-årigt projekt: ”Datadreven kundeindsigt”, som er fondet af Industriens Fond. Projektets formål er bl.a. at give danske SMV’er, der afsætter fysiske produkter, indsigt og kompetencer til at skabe vækst gennem en datadreven kundeforståelse og deraf dannelse af datadrevne kundesegmenter med sigt på salg. Helt konkret vil projektet give danske SMV’er forudsætninger for at kunne gå fra en overordnet forståelse af datadrevne vækstmuligheder til operationelle tiltag i den enkelte virksomheder via bl.a. værktøjer, events og virksomhedsforløb.

Læs mere på  www.brugkundedata.dk