Webinar

Kom i gang med blockchainteknologien – konkrete værktøjer og use-cases

Måske hørte du med på vores første webinar om øgede regulatoriske krav fra EU og mulighederne for blockchainteknologien som løsning?

Foto: GettyImages

Gense webinaret: Øgede regulatoriske krav - er blockchain løsningen  her.

På dette  webinar byder DI Handel og Lifestyle & Design Cluster velkommen til endnu et tema fra projektet Blockchain Business in Commerce & Design, hvor vi dykker ned i det netop lancerede inspirationskatalog over blockchainløsninger.

Kataloget er skabt med formålet om at give virksomheder et grundlagt til at træffe strategiske beslutninger om blockchainteknologi i deres arbejde med at fremme nye forretningsmodeller og cirkularitet for deres produkter. Herunder udforske og præsentere use-cases indenfor:

  • Øget sporbarhed
  • Øget cirkularitet
  • Øget forbrugerengagement
  • Øget autenticitet

På webinaret går vi i dybden med kataloget og gennemgår både use-cases og konkrete steps, der er relevante for virksomheder, der ønsker at komme i gang med blockchainteknologien. Herunder, hvad virksomheder skal være opmærksomme på, når de vælger blandt eksisterende løsningerne til deres blockchain projekt.

Kort om projektet

Blockchainteknologi er et effektivt værktøj til at håndtere data og øge transparens, tillid og ansvarlighed i værdikæder med mange aktører. Alligevel benytter kun et få antal danske design- og handelsvirksomheder i dag blockchainteknologien, hvilket især skyldes, at virksomhederne mangler viden om, hvad blockchains kan tilbyde, hvordan teknologiens potentiale udnyttes, og hvordan forretningsmodellen skal skrues sammen, hvis teknologien skal implementeres.

Det skal projektet ’Blockchain Business in Commerce & Design’ lave om på igennem fokus på at øge virksomheders viden om teknologien og styrke deres kompetencer til at tage strategiske beslutninger om valg og implementering af blockchain, særligt i relation til EU’s direktiv om øget produktansvar og kommende produktpas.

Læs mere på www.blockchainbusiness.dk

imagekpq8q.png