Webinar

Afholdt: Konkrete tips til Google Ads

En times viden fra en Google Ads specialist. Det bliver nørdet og konkret.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver login

Login her

Er du klar til, at gå i gang med Google Ads eller er du allerede i gang, men har brug for, at optimere kanalen yderligere? Så er dette webinar noget for dig.

På en time, vil du modtage viden og guldkorn fra Andreas. Han er Google Ads specialist fra markedsføringsbureauet Become, og laver ikke andet. Vi tager udgangspunkt i viden på tværs af over 100 kunder, og mange tusinde timer brugt på at analysere virksomhedskonti.

Udbytte

  • Konkrete eksempler på opsætning, som du kan gå tilbage til din Google Ads konto og lave, heriblandt tre avancerede funktioner, de fleste ikke kender til.
  • Nyeste viden fra Google Ads specialister, der arbejder med det dagligt
  • Inspiration og cases til eget arbejde
  • Mulighed for at stille spørgsmål

Målgruppe

Operationelle marketingfolk, der arbejder med digital annoncering.

Har du brug for en strategisk indflyvning til Google Ads?

Så deltag i et af vores webinarer i oktober: Google Ads B2B eller Google Ads B2C.

Oplægsholder

Andreas Solgaard er en af landets mest anerkendte undervisere inden for webanalyse og digital markedsføring. Andreas kender (næsten) alle indstillinger i både Google Analytics, Google Ads, og hvad du ellers kan finde af værktøjer, der handler om data og optimering af digital tilstedeværelse.

Become

Andreas Solgaard

Partner

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden