Webinar

Kunstig intelligens anvendt til at effektivisere din forretning

AI-hypen er reel, men det kan være svært at implementere teknologien i hverdagen. Nu er AI mere tilgængelig og enklere at bruge. Det er nemmere at lave positive business cases med høj ROI. Forestil dig, at du får 2-3 ”gratis” medarbejdere stillet til rådighed, fordi AI kan udføre nogle arbejdsopgaver hurtigere og bedre.

GettyImages

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver login

Login her

Tænk, hvis du kan få frigivet noget tid, ved at nogle af de kedelige opgaver løses af kunstig intelligens applikationer og du kan bruge din tid på at optimerer og udvikle forretningen.
Henrik vil vise eksempler og cases der omgående kan hjælpe dig i din hverdag til at blive mere effektiv og dermed øge produktiviteten i virksomheden.

Undervejs og til slut tager vi en diskussion om muligheder og udfordringer.

Tilmeld dig vores webinar og få et indblik i, hvordan kunstig intelligens kan hjælpe dig med at tage din virksomhed til det næste niveau!

ChatGPT skriver følgende om Henriks oplæg:

Det er ikke til at benægte, at kunstig intelligens (AI) er den næste store ting inden for virksomhedsinnovation. Fra chatbots til automatisering af arbejdsgange og machine learning, så er der næsten ingen grænser for, hvordan AI kan forbedre effektiviteten i en virksomhed. Men for mange virksomheder kan det virke som et uoverskueligt og kompliceret projekt at implementere AI. Derfor har vi arrangeret dette webinar for at vise dig, hvordan AI kan anvendes til at effektivisere din forretning på en nem og overskuelig måde.

På dette webinar vil Henrik tage dig igennem nogle af de mest effektive AI-applikationer, der kan hjælpe dig med at frigøre tid og ressourcer, så du kan fokusere på at skabe en mere bæredygtig og produktiv virksomhed. Henrik vil præsentere konkrete eksempler og cases på, hvordan AI allerede i dag er blevet anvendt til at automatisere opgaver og forbedre arbejdsgange i forskellige virksomheder og brancher.

Hvis du vil lære mere om, hvordan AI kan effektivisere din forretning, så tilmeld dig vores webinar. Det vil give dig en unik mulighed for at lære af eksperter inden for området, og du vil få praktiske råd og tips, som du kan implementere med det samme i din virksomhed. Vi glæder os til at se dig! 

Webinaret er kun for medlemmer.                         

Oplægsholder

Henrik Stenmann

Henrik Stenmann, AI Evangelist, TheSkyAi

Oplægsholder

Kim arbejder primært med e-handel og ny teknologi, som kan understøtte fremtidens handel på tværs af B2B, B2G og B2C.

Kim Bruno-Lindby

Chefkonsulent

Oplægsholder

Tevin Lac har i de seneste tre år arbejdet med projektet E-eksport via Online Markedspladser. Han er derudover Head of E-commerce i DI.

Tevin Lac

Seniorchefkonsulent, Fagleder, Digital handel / Head of e-commerce