Webinar

Afholdt: Sådan anvender du data til at træffe beslutninger

Hvad kan din virksomhed få ud af at arbejde med data? På dette webinar gør vi data og behandling af data gennem Business Intelligence (BI) spiseligt.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver login

Login her

Alle snakker om, at data er det ”nye råstof”, og at vi hver dag genererer mere og mere data, der blot afventer kommerciel udnyttelse. Udfordringen ligger dog i, at mange slet ikke formår at indarbejde og udnytte data i deres forretning – enten fordi de ikke ved, hvad de skal gøre, eller fordi de endnu ikke har kompetencerne til at komme i gang med at udnytte deres data systematisk.

Der er et stort potentiale og mange anvendelsesmuligheder i din virksomheds data. Data relateret til bl.a. kundebevægelser og transaktioner har alle virksomheder adgang til, men kun få i organisationen ser dette og kan bruge det aktivt i beslutninger, hvis de overhovedet bruges til noget konstruktivt. For at opnå en bedre forretningsforståelse skal vi have data ud at leve i alle led i organisationen, bl.a. ved at kunne opstille og vise data på en intuitiv og let forståelig måde, så de kan bruges i hverdagen.  Det handler om at få et hurtigt overblik, der kan danne grundlag for hypoteser og forretningsbeslutninger.

En af de mest almindelige udfordringer, som virksomheder står over for når de skal udnytte deres data, er at ændre tankegangen og kulturen omkring brugen. Nøglen til at blive bedre er at opbygge organisationens måder at arbejde på, og have de rigtige redskaber som er nemme at bruge i en travl hverdag.

Vi inviterer derfor i samarbejde med Intellishore til webinar, hvor vi vil give dig et indblik i, hvor simpelt det er at trække relevant data ud af f.eks. ERP (regnskabssystem) og CRM, koble dem sammen og vise dem i et ”dashboard”, hvor du selv har mulighed for at vælge måden dine data præsenteres, så det giver mest indsigt og værdi for dig og din virksomhed.

Udbytte:

  • Forstå potentialet ved forskellige typer forretnings- og driftsrelateret data
  • Indsigt i kunde- og transaktionsdata, samt offentligt tilgængelige data
  • Inspirationscase fra det virkelig liv: Data brugt i praksis.

Oplægsholder

Sonu er medstifter og partner i konsulentvirksomheden Intellishore, der hjælper virksomheder med, hvordan de bedst kan udnytte værdien af deres data. Sonu har en entreprenant og innovativ tilgang til konsulentfaget samt mange års erfaring med digitale transformationer og beslutningsværktøjer. Det har givet ham en solid forståelse for, hvordan den digitale og menneskelige dagsorden adresseres parallelt, sådan at digitale beslutningsværktøjer bedst kan understøtte konkrete forretningsbehov.

Intellishore

Sonu Banga

Medstifter og partner

Oplægsholder

Alex arbejder som Business Intelligence og Data Analytics manager hos Intellishore. Her hjælper han virksomheder med at kunne forstå deres forretning bedre via dataindsigter og til at kunne tage modne og faktabaserede beslutninger baseret på data. Alex har mere end 15 års erfaring med at implementere Business Intelligence løsninger til danske og europæiske virksomheder. Denne erfaring bruger han til at pille bits og bytes ud af den digitale transformation og holde fokus på den forretningsmæssige oplevelse med dataanalyse og indsigter som forretningsværktøj.

Intellishore

Alex Frugaard

Manager, Business Intelligence og Data Analytics

Oplægsholder

Kim arbejder primært med e-handel og ny teknologi, som kan understøtte fremtidens handel på tværs af B2B, B2G og B2C.

DI Handel

Kim Bruno-Lindby

Chefkonsulent

Oplægsholder

Tevin Lac har i de seneste tre år arbejdet med projektet E-eksport via Online Markedspladser. Han er derudover Head of E-commerce i DI.

DI Handel

Tevin Lac

Fagleder

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden