Webinar

Sådan kommer din B2B virksomhed i gang med Customer Relationship Management

Customer Relationship Management (CRM) kan styrke brugeroplevelsen, relationen til kunderne og øge omsætningen – men hvordan? Kom med til webinar, hvor vi svarer på netop dét, når vi stiller skarpt på CRM-systemers effekt på virksomheders værdiskabelse og kundernes brugeroplevelse.

“Vi kender vores kunder ud og ind, og det er meget vigtigt for os at pleje den personlige relation. Det kan man bare ikke på samme måde med et online system. Og så er vores salgsproces virkelig lang og kompliceret, så det slet ikke kan puttes ind i et system”. 

Cirka sådan lyder nogle af de typiske indvendinger imod at digitalisere en virksomheds kundesystem.

Den 13. januar 2021 kommer alle indvendinger under kærlig behandling af CRM-eksperterne fra Adapt CRM og ComplyCloud. Her vil de også belyse de mange gode grunde til at automatisere og personalisere virksomhedens salgs- og marketingsprocesser og ikke mindst, hvordan man på bedst mulig måde, kan gå fra et analogt kundekartotek til et CRM-system.

Undervejs kommer oplægsholderne blandt andet omkring:

  • Værdien af den digitale tidsalders olie
  • Brugerdata, og hvordan man kan bruge den til at skabe forretningsmæssig værdi
  • Hvordan man bruger data og samtidig er GDPR-compliant 
  • Best practices for CRM-implementering
  • Hvordan man aktivt benytter data til at styrke kunderelationen og forretningen
  • Hvordan man som B2B-virksomhed kan bygge et kunde-flow

Glæd dig til at møde følgende oplægsholdere:

Oplægsholder

Kim arbejder primært med e-handel og ny teknologi, som kan understøtte fremtidens handel på tværs af B2B, B2G og B2C.

DI Handel

Kim Bruno-Lindby

Chefkonsulent

Oplægsholder

Kresten arbejder med strategisk rådgivning for danske og internationale kunder inden for digital transformation og digitale løsninger. Altid med udgangspunkt i #usersfirst

Adapt

Kresten Wiingaard

CEO

Oplægsholder

Martin er it-advokat med 7+ års erfaring fra tier 1 dansk advokatfirma. Han har specialistviden inden for persondata og GDPR-compliance samt inden for it- og teknologiretlige udfordringer og muligheder.

ComplyCloud

Martin Folke Vasehus

CEO

Oplægsholder

Søren har over 20 års erfaring inden for CRM, salgsprocesser og implementering af CRM-systemer i både danske og internationale koncerner.

Adapt

Søren Landschultz

CRM Director

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden