Webinar

SoMe-performance: Det "gode" opslag

Bliv klogere på, hvordan du laver et "godt" opslag på sociale medier med skriftlige og visuelle virkemidler, og forbedrer din SoMe-performance i dagligdagen.

Vores kunder bombarderes dagligt med information fra både venner, familie og virksomheder på sociale medier, hvilket gør, at det som marketer kan være rigtig svært, at komme igennem med sine budskaber. Mange virksomheder oplever lav rækkevidde, og ingen eller få likes og kommentarer på sine opslag. Opslag, som de har brugt tid og energi på, at lave.

Vi inviterer derfor alle marketers til et webinar om SoMe-performance sammen med det social media bureau Spasiba den 04. februar 2021. Partnere Jeppe Conrad og Nicolaj Sandberg er oplægsholdere. Her vil du få et indblik i, hvordan du får dine kunders opmærksomhed, og bryder igennem "sociale medie-muren" af opslag, så dit budskab står skarpt i dine kunders feed, vækker deres interesse og får dem til at interagere. 

Udbytte

  • Hvorfor er det vigtigt, at du løfter din performance på sociale medier?
  • Hvordan virker algoritmerne?
  • Hvad er et godt SoMe opslag? Do's and Don'ts, og skriftlige og visuelle virkemidler.
  • Hvordan bliver du klogere på SoMe-data i dagligdagen? Og hvordan måler du effekt og konkret salg fra den organiske indsats?

Målgruppe

Operationelle marketingfolk fra både B2B og B2C virksomheder, der markedsfører via sociale medier.

Oplægsholder

Nicolaj er medejer af SPASIBA The Social Agency, som han stiftede sammen med Jeppe Conrad for 12 år siden. Nicolaj har før det mange års erfaring fra reklamebranchen, hvor han bl. a. arbejdede som digital rådgiver og Kontaktdirektør med fokus på digitale strategiske forretningsmuligheder samt kampagner hos Lowe og ADNUVO.

SPASIBA THE SOCIAL AGENCY

Nicolaj Sandberg

Medejer

Oplægsholder

Jeppe er medejer af SPASIBA The Social Agency, som han stiftede sammen med Nicolaj Sandberg for 12 år siden. Jeppe har altid arbejdet med digital forretning, først som digital projektleder hos Danske Bank med ansvar for en lang række internationale projekter bl.a. i forbindelse med Danske Banks opkøb af banker i udlandet. Senere ansvarlig for udvikling af kunderne hos det digitale bureau ADNUVO.

SPASIBA THE SOCIAL AGENCY

Jeppe Conrad

Medejer

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden