Webinar

Tillid og gennemsigtighed - Er blockchain altid løsningen?

Dette webinar vil stille skarpt på hvordan Blockchain kan forbedre tillid og gennemsigtighed i forskellige eksisterende cases i mode -og design industrien. Vi stiller spørgsmålet: Er blockchain altid løsningen? Og det er det ikke, men det kan give rigtig god mening mange steder. På webinaret vil vi give bud på, hvordan virksomheder kan gøre det bedre ved at udnytte blockchainteknologi.

Projektet Blockchain Business in Commerce & Design har netop udgivet et inspirationskatalog, hvor du kan få idéer til hvordan blockchainteknologi kan bruges rigtigt. Og det er måske ikke altid løsningen til alle, men  det vil vi diskutere og komme med nogle anbefalinger på dette webinar, som kigger på blockchainteknologiens modenhed og dens anvendelsesmuligheder.

På webinaret kan du blive klogere på, hvilken rolle teknologien kan spille i brancheløsninger til mode -og design virksomheder,

  • så de hurtig kan blive ”compliant” med nye lovkrav fra EU
  • kan udstille deres data om deres produkter og produktion til end-user
  • skabe øget tillid ved uden brug af dyre certificeringer
  • ved branchespecifikke initiativer, der understøtter cirkularitet og øget transparens.

En case virksomhed præsenteret i inspirationskataloget vil være omdrejningspunkt på webinaret og efter en kort præsentation, vil debatten tage udgangspunkt i en konkret use-case.

Vi glæder os til at se dig til webinaret.

Kort om projektet

Blockchainteknologi er et effektivt værktøj til at håndtere data og øge transparens, tillid og ansvarlighed i værdikæder med mange aktører. Alligevel benytter kun et få antal danske design- og handelsvirksomheder i dag blockchainteknologien, hvilket især skyldes, at virksomhederne mangler viden om, hvad blockchains kan tilbyde, hvordan teknologiens potentiale udnyttes, og hvordan forretningsmodellen skal skrues sammen, hvis teknologien skal implementeres.

Det skal projektet ’Blockchain Business in Commerce & Design’ lave om på igennem fokus på at øge virksomheders viden om teknologien og styrke deres kompetencer til at tage strategiske beslutninger om valg og implementering af blockchain, særligt i relation til EU’s direktiv om øget produktansvar og kommende produktpas.

Læs mere på www.blockchainbusiness.dk

imagekpq8q.png