Webinar

Webinar: Syv værktøjer der understøtter dit salg

Den seneste tid har kun gjort den online salgskanal endnu vigtigere for både store og små B2B virksomheder. De fleste er kommet i gang – omkring 42% af B2B virksomheder tilbyder online handel i en eller anden form – men vi ser ofte, at virksomhederne ikke udnytter deres fulde online potentiale.

På dette webinar tager vi udgangspunkt i helt konkrete eksempler. Vi tilbyder et par af deltagerne at gennemgå deres website, og komme med anbefalinger til, hvordan de kan få endnu mere ud af dem.

Vi viser nogle af de værktøjer, vi selv anvender i vores daglige arbejde, og viser hvordan vi bruger dem til at analysere kundernes websites, deres online annoncering og til at få en status på deres SEO i forhold til nærmeste konkurrenter. På baggrund heraf giver vi dem et par gode råd med på vejen.

Til webinaret søger vi 3 virksomheder, som har lyst få input til deres eget website. Skriv til Søren Münster, hvis du er interesseret i at medvirke som case.

Webinaret henvender sig til

Salgs- og marketingsansvarlige, marketingmedarbejde, online specialister, m.fl., der har lyst til at se med, når vi gennemgår et par websites. Der vil være meget lidt teori, men fokus på konkrete problemstillinger og der vil helt sikkert være værdifulde tips til alle.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden