Webinar

Afholdt: Webinar: Guide til en succesfuld opstart af din B2B webshop

Professionelle indkøbere handler online, uanset varetyper. Men hvor skal du starte, hvis du vil i gang med e-handel? Få gode råd til bl.a. produkttekster og billeder, betalinger og økonomisystemer, logistik og fragt mv. på vores webinar til september.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver login

Login her

Dette event er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, webinarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

DI Handels B2B e-handelsanalyse viser, at de professionelle indkøbere orienterer sig online, både når det gælder identificering af nye leverandører, men i høj grad også til at foretage indkøb. Op til 79% af de professionelle indkøbere foretager således indkøb via en webshop.

E-handel blandt indkøberne er endvidere blevet forstærket under coronakrisen, og mange virksomheder indså fordelen ved at kunne holde ”åbent” 24/7. I tiden efter corona oplevede DanDomain endvidere et boom i antallet af nyoprettet webshops.

Der er dog fortsat mange B2B virksomheder, der endnu ikke er kommet i gang med e-handel, fordi de ikke ved, hvor de skal starte. Det kan være en kompliceret opgave at starte en B2B webshop ovenpå en eksisterende forretning, men man kan med fordel starte småt og vokse derfra. Derfor afholder vi i samarbejde med DanDomain dette webinar, hvor vi giver dig indsigt inde for 6 essentielle områder og stiller de kritiske spørgsmål, som din virksomhed bør have svar på inden opstart af en B2B webshop.

 1. Kunderne
 2. Forretningsplanen og organisationen
 3. Produkttekster og billeder
 4. Betalinger og økonomisystemer (integrationer)
 5. Logistik og fragt
 6. Webshopløsning og investering

OPLÆGSHOLDERE

Morten har arbejdet med e-handel i 14 år for bl.a. DanDomain, ScanNet og Carlsberg, og har hjulpet mange danske virksomheder med at starte e-handel.

Morten Valentin

E-commerce Specialist & Advisor, DanDomain

Tevin har siden år 2000 arbejdet med e-handel hos bl.a. Coop, Royal Copenhagen og FDIH. I de seneste tre år har Tevin arbejdet med projektet E-eksport via online markedspladser.

Tevin Lac

Fagleder, Digital handel

 • Mobil: +45 2221 9133
 • Direkte: +45 3377 4589
 • E-mail: tela@di.dk

Kim har over 20 års erfaringer med e-handel hos bl.a. Republica, Berlingske og FDIH. Arbejder i dag primært med nye teknologier, som kan understøtte fremtidens handel på tværs af B2B, B2G og B2C.

Kim Bruno-Lindby

Chefkonsulent

 • Mobil: +45 4111 0111
 • Direkte: +45 3377 3766
 • E-mail: kibl@di.dk