Webinar

Back to work: Hvordan sikrer du dine medarbejderes trivsel?

Efter et forår præget af hjemmearbejde og ændrede arbejdsrutiner begynder ”den normale” hverdag igen at banke på. Tempoet skal op og hjulene atter i gang. Men hvordan kommer dine medarbejdere bedst muligt tilbage, så trivsel og forretning går hånd i hånd?

Trivsel og økonomi hænger uløseligt sammen. Trivsel, håndtering af sygefravær og arbejdsmiljø har vist sig at være vigtige medspillere i at kunne bevare og kickstarte en sund forretning. Det er derfor vigtigt, at din virksomhed får bevaret den sunde trivsel, når hverdagen vender tilbage efter både en Corona pandemi, som fortsat sætter sin aftryk, og en måske lang sommerferie.  

DI Handel, DI Service, DI Digital og DI Rådgiverne er derfor gået sammen om at sætte fokus på disse komplimenterer modsætninger den 09. september kl. 10.00.

Vi har inviteret Henrik Pedersen CEO GA – Group A/S og Kirsten Løvschall CEO Stopsygefravær.nu som oplægsholdere. Kirsten kommer med det faglige indspark til medarbejdertrivsel, og Henrik vil sætte faglighed overfor forretningsvinklen med sin baggrund som mangeårig leder i både engros og detail. En spændende dialog, som vil klæde dig på til at komme i gang igen, sikre trivsel og samtidig øge din omsætning.

I løbet af webinaret kommer Kirsten og Henrik bl.a. ind på:

Dialogmodel – har vi de samme interesser?
Stresstrappen – et dialog redskab
Bedre arbejdsmetoder så det tilgodeser forretning, fællesskab og helbred

  • Læring
  • Hjemmearbejde og pauser
  • De 7 årsager

Chatten vil være åben efterfølgende for besvarelse af de spørgsmål, der måtte være relevante.

Målgruppe

Arbejdsmiljørepræsentanter, ledere og HR.

Kirsten Løvschall

Kirsten er en vaskeægte frontløber, når der skal forebygges sygefravær på arbejdspladserne. Det er nemlig en dyr foranstaltning, når først det opstår. Hun er ejer af virksomheden Stopsygefravær.nu, der hjælper organisationer og ledere med at have sammenhæng mellem strategi og praksis, så forretningen kan løbe rundt uden ressourcespild og ekstra udgifter på dårlig trivsel. Dette har hun udelukket beskæftiget sig med igennem 15 år og deler gerne ud af sin erfaring med hvad der virker og hvad der ikke virker.

Henrik Pedersen, GA Group A/S

Henrik er ejer og CEO i GA Group A/S, som er et handelshus med salgsmæssige forgreninger i Danmark, Sverige, Island, Grønland og Færøerne. Virksomheden optræder salgsmæssigt både som grossist, som salgsagent og som producent til mange forskellige brancher, men salg af non food til detailbranchen er fællesnævneren. Han har således stor indsigt i hvordan Coronakrisen har påvirket både engros og detailbranchen. Han vil bl.a. tale om hvordan det har og vil påvirke vores måde at interagere med hinanden på.