Webinar

Webinar: Nye EU-regler for digitale platforme på vej. Hvad betyder de for din virksomhed?

Sælger din virksomhed via digitale platforme som Amazon, Ebay eller Fruugo, så er der nye rettigheder på vej med den såkaldte Platform to Business forordning, som træder i kraft den 12. juli 2020.

Reglerne har blandt andet til formål at øge gennemsigtigheden for erhvervsbrugerne herunder via krav til åbenhed om rangering af søgeresultater.

Hvis du driver en digital platform skal du være opmærksom på de forpligtelser, du skal leve op til med de nye regler. 

Dansk Industri (DI Handel og DI Digital) inviterer i samarbejde med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til et webinar den 28. maj kl. 08.00 – 09.00, hvor du kan få indblik i hvorfor der kommer regler på området, hvilke muligheder og fordele det giver for danske virksomheder og hvilke krav det betyder for udbydere af digitale platforme.

Webinaret er åbent for alle virksomheder, og deltagelse er gratis.

  • 08.00 Velkomst og intro

   v/Sidsel Dyrholm Holst, Branchedirektør i DI Handel

  • 08.05 Introduktion til de nye regler

   v/chefkonsulent Bettina Funch-Jarlbæk og fuldmægtig Camilla Christin Rotevatn Knutsen, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (Center for digitale platforme)

  • 08.40 Q&A

  • 08.55 Afrunding

   v/Sidsel Dyrholm Holst, Branchedirektør i DI Handel

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden