Webinar

Sådan sætter du de rigtige salgsmål for 2022

Få inspiration til, hvordan du mere præcist forudsiger næste års salgsmål, så de både er ambitiøse, realistiske og motiverende.

Fastsættes dine salgsmål også ud fra historiske salgstal tillagt direktionens ønskede vækstmål – altså oppe fra og ned?

Så er du langt fra alene. Faktisk har tre fjerdedel af landets sælgere og salgsledere ingen eller kun beskeden indflydelse på deres eget og virksomheden samlede salgsbudget, viser forskningsprojektet Morgendagens Salg.

Men i en tid, hvor markedet og efterspørgslen hurtigt ændrer sig, er der brug for data og kendt teknologi til at komme tættere på virkeligheden, så salgsbudgetterne bedst muligt afspejler potentialet i markedet.

Få svar på, hvordan du fremover bør arbejde med forecasting på dette webinar med medforfatter til bogen ”Morgendagens Salg & Salgledelse”, Peter Aakjær Jensen, der er market director i konsulentvirksomheden Customer Agency.

Du får:

  • Svar på, hvordan de bedste arbejder
  • En model for, hvordan du ud fra data kan forudse markedet
  • Hvordan du oversætter salgsbudgetterne til kunderettede aktiviteter

Se med på Zoom onsdag 10. november kl. 15-16

Webinaret er åbent for alle og lavet i samarbejde mellem DI Handel og Business Danmark. 

Webinaret er en del af en række webinarer, der tager udgangspunkt i Morgendagens Salg, der er Danmarks største videnskabelige forskningsprojekt om salg og salgsledelse. Projektet er søsat af CBS, Dansk Industri Handel, Business Danmark og Customer Agency.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

Det er gratis for medlemmer af Business Danmark og DI at deltage. Er du ikke det, kan du stadig deltage - det kræver bare, at du siger ja til uforpligtende at blive kontaktet af enten Business Danmark eller DI om et eventuelt medlemskab. Webinaret afholdes i Zoom, bliver optaget og kan genses på hjemmesiden.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Søren Münster

Søren Münster

Konsulent