Medlemsfordele

Medlemmer af DI Handel får adgang til et bredt spekter af services som juridisk rådgivning, guides og ny viden.

 1. Analyser & Guides

  DI Handel sørger for, at du bliver opdateret på handelserhvervets udvikling. Gennem analyser og økonomiske nøgletal giver vi din virksomhed de bedste forudsætninger for at forstå den verden, du opererer i. Vi står bl.a. bag Danmarks største B2B e-handelsanalyser og B2B indkøberanalyser - og i vores konjunkturanalyser finder du de vigtigste nøgletal for engros-, detail-, bryggeri-, industri-, fødevarer- og tekstilbranchen.

 2. Vejledning

  Som medlem af DI Handel får du adgang til gratis juridisk vejledning inden for e-handel, markedsføring, IT-projektkontrakter, import/eksport regler, personalejura, mv.

 3. Events

  DI Handel afholder konferencer og månedlige inspirationsmøder for dig og dine kollegaer. Her kan du få viden, indsigt og netværk til gavn for din forretning – helt gratis. Møderne afholdes løbende i hele landet – enten hos DI Handels medlemmer eller hos DI i København.

 4. Netværksgrupper

  Deltag i DI Handels netværksgrupper, der mødes 3-4 gange årligt og går i dybden med emner, som deltagerne selv udpeger i samråd med netværkslederen fra DI Handel. I netværkene sparrer du med et bredt udsnit af DI Handels medlemmer, og får ideer fra helt andre brancher – ideer, der kan hjælpe med at differentiere din virksomhed fra konkurrenterne. Deltagelse er gratis for alle medlemmer af DI Handel.

 5. Politisk indflydelse

  Vi arbejder for at gøre det lettere at drive handelsvirksomhed i Danmark. Det gør vi blandt andet gennem tæt dialog med beslutningstagere på EU-niveau og i Danmark. Skriv til os, hvis du støder på problemer eller regulering, der gør det dyrere eller mere besværligt for dig at drive din virksomhed.

Søren Münster

Konsulent

 • Direkte +45 3377 4822
 • Mobil +45 2674 7014
 • E-mail somu@di.dk

Tevin Lac

Fagleder, Digital handel

 • Direkte +45 3377 4589
 • Mobil +45 2221 9133
 • E-mail tela@di.dk