DI Handel

Få rabat på kreditvurdering med Bisnode

Vis omverdenen, at du driver en sund forretning og tilhører gruppen af de mest kreditværdige virksomheder i Danmark. DI Handel tilbyder i samarbejde med Bisnode en mulighed for at vise omverdenen, at dit firma tilhører gruppen af kreditværdige virksomheder i Danmark.

Hvad er kreditrating/kreditvurdering?

En virksomheds kreditrating er et udtryk for dens kreditværdighed og evne til at overleve. Bisnode har den mest anerkendte og veletablerede kreditvurderingsmodel på markedet og beregnes ud fra en matematisk algoritme, som er baseret på mere end 2.400 beslutningsregler. Disse beslutningsregler har udgangspunkt i delbedømmelserne grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer. Standarden er endvidere internationalt anerkendt.

Spar op til 32% på flere produkter

DI Handel tilbyder derfor i samarbejde med Bisnode op til 32% rabat på følgende produkter:

  • Live rating logo
  • Rating diplom
  • Statistik rating logo
  • Firma analyse

DOWNLOAD PRISLISTE MED KONTAKTINFO

Live Rating Logo

Vis din virksomheds sunde tilstand på jeres hjemmeside med et Live rating logo. Bisnodes digitale live ratinglogo opdateres dagligt. Du har derfor altid en dugfrisk rating, som bliver hentet direkte fra Bisnodes database.

> Læs mere om LIVE RATING LOGO

Ratingdiplom

Vis besøgende kunder og samarbejdspartnere, at de trygt kan lave forretning med din virksomhed. Som kreditværdig virksomhed kan du få et diplom, som viser ratingen samt virksomhedens navn og D-U-N-S®-nummer. Desuden indeholder diplomet information om antallet af virksomheder med samme rating i hele Danmark samt inden for din branche.

- Læs mere om RATINGDIPLOM

Statisk rating logo

Som kreditværdig virksomhed kan du bruge det statiske rating logo i din markedsføring samt salgsmateriale. Du har mulighed for at skilte med din flotte rating på de sociale medier, e-mail signatur og trykt materiale. På den måde ser interessenter, eksisterende og nye samarbejdspartnere, at din virksomhed er værd at gøre forretning med.

- Læs mere om STATISK RATING LOGO

Firmaanalyse

Firmaanalysen giver dig et dybdegående indblik i din virksomheds situation. Ud over tallene bag din kreditrating, bliver din virksomhed sammenlignet med branchen samt med tre konkurrenter, som du selv vælger. Du kan bruge Firma Analysen ved indkøb, virksomhedspræsentationer, tilbudsgivning, leverandørforhandlinger, licitationer, udbud eller på bestyrelsesmøde.

- DOWNLOAD eksempel på firmaanalyse

- Læs mere om FIRMAANALYSE

Rating kategorier

AAA – Højeste kreditværdighed
For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

AA – God kreditværdighed
For at opnå en AA (Dobbelt-A) skal der være tale om en virksomhed med god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. AA er den højeste rating, som en enkeltmandsvirksomhed kan få.

A – Kreditværdig
For at opnå A (Enkelt-A) skal der være tale om en virksomhed med tilstrækkelig evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

NY – Nyetableret
Der findes ingen negativ information om virksomhedens betalingsevne. Udviklingen bør følges nøje.

B – Kredit mod sikkerhed
Der er en kreditrisiko. Virksomhedens evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser bedømmes som svag.

C - Kredit frarådes
Der er en høj kreditrisiko. Virksomhedens evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser bedømmes som meget ringe.

IR – Ikke fastsat rating
Væsentlig information om virksomheden savnes eller er uaktuel. Banker, forsikringsselskaber, investeringsselskaber o.l. får også denne rating.

Relateret