19.12.18 DI Handel Nyheder

Nyt netværkskoncept i DI Handel

NETVÆRK: Netværk i DI Handel har traditionelt været opdelt efter vores fire fagområder, men i 2019 har vi tænkt ”ud af boksen” og har udviklet et nyt koncept. Det er et nyt koncept, der ikke er set før - hverken i Dansk Industri eller i Danmark - og du er inviteret med ombord, når der i februar er take-off.

I det nye netværkskoncept, er man stadig tilknyttet sit oprindelige netværk inden for vores fire fagområder:

I det nye koncept mødes alle netværk sammen om formiddagen på tværs af fagområder til et aktuelt og spændende fælles indlæg, der er relevant for alle. Om eftermiddagen splitter vi op og går hver til sit inden for de fire fagområder.

Kvalitet på tværs og i dybden

Bag konceptet ligger tanken om, at vi i bund og grund er stærkere og opnår de bedste resultater, når vi møder, forstår og udveksler erfaringer med vores kollegaer fra de andre fagområder samtidig med, at vi dygtiggør os inden for vores egne. Det styrker både samarbejde og individuel udvikling.

Netværk for nytænkende frontløbere

Vi glæder os til at se jer i 2019 til fire netværksmøder målrettet nytænkende og nysgerrige netværksmedlemmer, der gerne vil dele erfaringer med ligesindede og samtidig være frontløbere på jeres fagområder.

Læs mere om og bliv en del af et netværk: SalgMarketingE-business og Kundeservice.

Hvad gør jeg, som medlem af to netværk?

Hvis du er medlem af flere af vores netværk, så må du selv vælge, hvilket et, som du ønsker at forsætte i. Her er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl. Du er også meget velkommen til at melde en anden kollega ind i det netværk, som du ikke selv kan deltage i, så I som virksomhed stadig kan gå i dybden med flere fagområder.

De 4 netværksdatoer i 2019:

NYBORG: Den d. 27. februar kl. 10-14.30: Emne: Dig som stærk leder i en den digitale tidsalder
KØBENHAVN: Den 23. maj kl. 10-14.30: Emne: Digitalisering
AARHUS: Den. 29. august kl. 10-14.30: Emne: Markedstrends
KØBENHAVN: Den 12. november kl. 10-14.30: Kundefokus

Læs mere om og bliv en del af et netværk: SalgMarketingE-business og Kundeservice

Relateret