20.12.18 DI Handel Nyheder

Tak for 2018 og glæd dig til 2019

2018 er ved at gå på hæld, og det er tid til at løfte sløret for de største nyheder i året, der kommer. I 2018 har vi sagt velkommen til 163 nye medlemsvirksomheder i DI Handel, og cirka 2.500 personer har i 2018 deltaget i over 70 events. Det glæder os, at lysten og appetitten er så stor, når det kommer til at søge ny viden og inspiration hos os. Samtidig oplever vi, at I er gode bruge hele DI og til at netværke med hinanden.

Nytårskur med ”Hotte Business Trends” og hurtige biler

Det nye år starter med et brag af en nytårskur, hvor emnet i år er Hotte Business Trends. Vi håber, at du og dine kolleger vil være med til at skyde det nye år ind den 9. januar 2018 i Vejle hos My Garage, hvor vi mødes blandt Maserati'er og Porscher.  

Glæd jer til store nyheder i 2019

I 2019 er det ikke kun bilerne, der kører hurtigt. Her i DI Handel oplever vi også, at hastigheden er høj hos jer medlemmer. Nye forretningskonstellationer og nye krav til bl.a. digitale indkøb og kompetencer øger konkurrencen på både gamle og nye parametre. Derfor er fokus på salg, marketing, kundeservice og e-handel de fire store fagområder i DI Handel mere relevante end nogensinde. De store nyheder i 2019, der vil være med til at styrke jeres forretningsmuligheder med ny viden og praksisnære værktøjer, er:  

En række nye store konferencer sammen med nye samarbejdsparterne f.eks.:  

  • Conversionboost – en konference om konverteringsoptimering og online vækst
  • CX Day 2019 med fokus på kundeservice, kunstig intelligens og gode kundeoplevelser
  • Emeet for e-handlere, hvor du som deltager selv byder ind med emner.  

3 store projekter, der sætter fokus på danske handelsvirksomheder

  • Projekt E-eksport via online markedspladser, der skal ruste jer med kvalificeret viden om salg via markedspladser som Amazon, eBay, Alibaba, etc.
  • Projekt Engroshandel 2025, der zoomer ind på, hvordan teknologiske som adfærdsmæssige trends påvirker handelsvirksomhedernes værdikæder
  • Projekt Morgendagens Salg 2025, der fokuserer på de krav sælgerne står overfor i den nye virkelighed   Et nyt netværkskoncept, hvor vi går på tværs og i dybden for at styrke samarbejde og individuel udvikling.  

Få også aktuelle og anvendelige markedsanalyser, som f.eks.:

  • Virksomhedernes syn og erfaringer med digitale salgskanaler
  • Den digitale indkøber
  • Brancheanalyse om den danske engroshandel

Få hjælp til e-handel

Også i 2019 vil det ligge os stærkt på sinde at forsætte det store arbejde på at udbrede viden om potentialet i digitalisering, e-handel og e-eksport. Via programmet SMV:Digital vil I allerede fra starten af det nye år kunne søge tilskud til privat rådgivning til digital omstilling af forretningen og e-handel. Undertegnede repræsenterer DI i SMV-boardet, der skal forme programmet, og jeg ser meget frem til at hjælpe SMV’erne igennem adgang til konkret og individuel rådgivning om, hvordan potentialerne bedst indfries i jeres forretninger.  

Tak for den gode dialog

Med få dage til julen banker på døren, vil hele DI Handel og jeg benytte denne anledning til at sige stor tak for jeres for mange gode input, spændende samtaler og møder med jer i løbet af 2018. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i 2019. Glædelig jul og godt nytår.  

Teamet i DI Handel og branchedirektør Annette Falberg  

Relateret