Du kan også følge os på LinkedIn. Tryk på billedet og besøg vores Showpage.

04.06.18 DI Handel Nyheder

Frontløbere styrker faglighed og netværk på DI Handels LinkedIn

MARKETING: DI Handels LinkedIn page har et højt fagligt og professionel fokus, hvilket i maj 2018 medførte en 875 pct. stigning i følgere. Det er daglige indlæg og aktuelle opslag om salg, marketing, kundeservice og e-handel, der tiltrækker en voksende skare til DI Handels showpage.

- Med 500 følgere på få måneder er DI Handels LinkedIn page blevet en vigtig kilde til viden for mange medarbejdere i danske handelsvirksomheder, men også for offentlige aktører og politikere, som arbejder med handelsområdet. Det er et sted, hvor du kan styrke din faglighed og netværk, siger chefkonsulent Liv Thøger fra DI Handel. 

For i Danmark lever vi af at sælge. Vi sælger viden, produkter og services. Det gælder historisk, i dag og i fremtiden. Som handelsnation kræver det stærke ledere og medarbejdere, der hele tiden holder sig ajour med de nyeste tendenser, metoder og værktøjer.

- DI Handel varetager danske handelsvirksomheder interesser og vores showpage bliver brugt til vidensdeling, netværk og dialog. Her er du kan du like, dele, debattere med ligesindede samt udveksle erfaringer. Vi ser det som et åbent forum for professionelle folk, der arbejder med salg, marketing, kundeservice og e-handel, men alle er velkomne, siger hun.

DI Handel har store visioner – for jer

DI Handel er handelsvirksomhedernes branchefællesskab i Dansk Industri. Vores 1.538 medlemmer er danske handelsvirksomheder, der sælger alt fra lakridser, gummistøvler og sæbe til sand, stål og maskiner. For alle danske virksomheder handler med noget – om det er produkter eller services.

Vores mission er at give handelsvirksomhederne de bedst mulige vilkår og hjælpe vores medlemmer til at være de blandt de bedste handelsvirksomheder i verden. Derfor servicerer vi dem med nyheder, netværk, events, seminarer og uddannelser, der styrker deres innovations- og konkurrencekraft med viden inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel.

Derfor er DI Handel katalysator for udviklingen i handelssektoren, og vi er de bedste til at varetage danske handelsvirksomheders interesser overfor politikere og offentlige myndigheder. Samtidig synliggøre vi handel som et innovativt erhverv, der bidrager stort til dansk velfærd og balance. For når konkurrencedygtige, danske handelsvirksomheder vinder – vinder hele Danmark.

Følg DI Handel på LinkedIn

Relateret