Vil du arbejde mere med content marketing kan du med fordel tilmelde dig DI Handels content marketing workshop over tre moduler.

Carl Johannes Borris
DI Handel Nyheder

Content marketing: Unikt indhold som skaber salg

Content marketing handler om at producere og distribuere det rigtige indhold, som fastholder kundernes opmærksomhed og som inspirerer dem til at købe. Her er et særlig stort potentiale hos B2B virksomheder, der gerne vil differentiere sig på content, siger kreativ direktør Carls Johannes Boris fra brand- og marketingbureauet Kadaver.

Alle digitale brand- og kundeoplevelser kræver en digital strategi, der sætter fokus på nye forretningsmuligheder og nye tilgange til markedet samt til fulde udnytter virksomheders brand og position. Hos brand- og marketingbureauet Kadaver har de flere forskellige tilgange til markedet bl.a. content marketing som en vigtig del af B2B e-handel.

- Content marketing skal principielt medføre flere emner i salgstragten. Det vil sige, at de enten skal kunne konverteres til leads, som du kan ringe eller skrive til. Eller de skal fungere som motor i din brandingkampagne, hvor formålet er at underbygge jeres værdier med relevant indhold. Det er vores erfaring, at alt for mange har indhold, der ligner deres konkurrenters, siger kreativ direktør Carls Johannes Boris.

Han fortæller, at der findes flere forskellige formater for, hvordan indhold kan leveres. Lige fra artikler og billeder til videoer, infografik mv. Vælges f.eks. videoformatet vil det bl.a. medføre øget søgbarhed på Google, da deres algoritme tilgodeser YouTube, og fordi brugerne ofte anvender længere tid på indhold i dette format.

Workshop som skaber basis for autentisk og troværdigt indhold

Så overvejer du, at arbejde mere med content marketing kan du med fordel tilmelde dig DI Handels content marketing workshop over tre moduler. Her kan du få tips og tricks til, hvordan I laver spændende og inspirerende indhold, som er autentisk og troværdigt i forhold til jeres brand og virksomhed.

Deltag på et forløb, hvor du arbejder med jeres eget indhold i form af en strategi og indholdsplan, som klargøres og skæres til, så det kan skabe mere opmærksomhed, engagement og i sidste ende løfte jeres salg.

Workshoppen er afholdt.
Se andre events inden for Marketing her: Events og Netværk

Relateret