11.12.18 DI Handel Nyheder

Ny specialuddannelse i B2B-marketing

MARKETING: Den nye B2B-marketinguddannelse udbydes af de internationalt akkrediterede IAA Uddannelserne. Vi kan tilbyde uddannelsen til en særpris til medlemmer af DI Handel.

Den største udfordring for mange marketingprofessionelle er at følge med i alle de nye krav, som både kunderne og teknologien stiller. 

Den digitale udvikling har skabt helt nye muligheder for effektivisering og bedre resultater i marketingprocessen. Salgsarbejdet kan blive mere målrettet. Kundeservice og mersalg kan forstærkes.

Den nye B2B-uddannelse dækker hele spektret fra sociale medier over til effektiv anvendelse af data og CRM-systemer til brug af kunstig intelligens og automation af marketingprocesserne.

Uddannelsen er målrettet til dem, der har et par års erfaring i markedsføring eller som støtter salgsafdelingen - og gerne vil styrke kompetencerne til at udvikle nye effektive aktiviteter og sikre en større målbar kvalitet i markedsføringen.

IAA står for alle spørgsmål/tilmeldinger vedr. uddannelsen.  

Hvornår og hvor?

Uddannelsen starter i april måned. Uddannelsen gennemføres i København på hele dage, hvor tiderne er tilrettelagt, så det er muligt at rejse ud og hjem samme dag – også for deltagere fra Jylland. Der er undervisning hver anden til tredje uge. Mellem hver undervisningsdag er der forberedelse og opgaver. Der starter hold for Fyn/Jylland, såfremt der er mindst 12 tilmeldte fra Fyn/Jylland.

Læs mere om uddannelsen her, hvor du også kan bestille mere information eller en kompetenceafklarende samtale.

Særtilbud

Medlemmer af DI Handel få rabat på i alt 5000 kr ved tilmelding inden den 11. januar 2019. Tilmeld dig her. https://www.iaauddannelserne.dk/b2b-markedsforing-2

Informationsmøder

IAA Uddannelserne afholder informationsmøder om den nye uddannelse således: København: Torsdag 24. januar 2019.

Vejle: Fredag 25. januar 2019. Se nærmere her

Relateret indhold