Hør den danske ekspert Tim Vang fortælle om pretotyping i denne podcastepisode af Tech fra Toppen.

20.02.19 DI Handel Nyheder

Hurtige tests og feedback sparer tid og penge

Forretningsudvikling: Tim Vang får ideerne frem og hastigheden op ved konstant at tænke små overskuelige eksperimenter ind idéprocessen. Metoden hedder pretotyping og stammer fra Google. Lær meget mere om, hvordan du kan bruge værktøjet her.

Uddrag af artikel: Tech fra Toppen: Tim Vang får hastigheden op og de rigtige idéer frem med Googles pretotyping” af: Lars Jacobsen, Chefredaktør Computerworld. Første gang bragt på  computerworld.dk  den 16. januar 2019.
 
Innovation er vejen til vækst og ny omsætning. Men innovation er svært. Selv virksomheder med store budgetter har succesrater på under tre procent. Men måske handler det ikke så meget om budgetter, men om tilgangen. Om at eksperimentere sig frem. Igen, igen og igen – til du har det rigtige produkt.

Metoden hedder pretotyping, er udviklet hos Google og kræver hverken kæmpe budgetter eller særlig teknologi.

I denne podcastepisode af Tech fra Toppen kan du høre mere om pretotyping fra en dansk ekspert. Eksperten er Tim Vang, som de seneste seks-syv år har rådgivet virksomheder om, hvordan de får ideerne frem og hastigheden op ved konstant at tænke små overskuelige eksperimenter ind i idéprocessen.
 
Skrevet af:

Chefredaktør, Computerworld Lars Jacobsen og Konsulent ved DI Handel Søren Münster

Relateret indhold