05.04.19 DI Handel Nyheder

Få tilskud til rådgivning om e-handel og digitalisering

I dag åbner tilskudspuljen til e-handel og digitalisering under SMV:Digital. Her kan SMV’er søge om vouchers på 100.000 kr.

Tilskudspuljen under SMV:Digital til e-handel og digital omstilling for små- og mellemstore virksomheder er netop åbnet. Formålet med SMV:Digital er at hjælpe danske virksomheder med at digitalisere forretningen. Det kan f.eks. være igennem e-handel eller ved at udnytte de digitale kanaler til eksport til nye markeder. Puljen er på 25 mio. kr. og er åben frem til den 10. juni. Puljemidlerne udmøntes efter først-til-mølle-princippet.

SMV’er kan ansøge til konkrete projekter om potentialeafklaring eller implementering og kan med en voucher i hånden købe rådgivning hos de private rådgivere, der er en del af programmet. Hvis du er rådgiver og gerne vil på rådgiverlisten, så læs mere her: Vejledning til rådgivere

Virksomheder, der får en voucher, skal selv medfinansiere med 50 pct. Medfinansieringen kan være enten i kroner eller i timer.

Læs også: Vil du i gang med e-handel og e-eksport?

Hvem kan søge?

Små- og mellemstore virksomheder med mindst fem fuldtidsansatte kan søge puljen.
Læs mere om kriterierne her: Ansøgningskrav 

Branchedirektør i DI Handel Annette Falberg er repræsenteret i SMV-Board, der er rådgiverpanelet for SMV:Digital. Kontakt os gerne med ris og ros til ordningen, så vi sikrer, at den skaber mest mulig værdi for virksomhederne. 

Læs også: Få hjælp til e-eksport

 

Relateret indhold