Branchedirektør Annette Falberg siger farvel til DI Handel efter 4 år.

15.05.19 DI Handel Nyheder

DI Handel siger farvel til digital leder og frontløber

Efter fire skelsættende år i DI Handel har branchedirektør Annette Falberg valgt at takke af d. 1. oktober 2019. Annette har været en stærk frontløber inden for især salg og e-handel og har delt sin digitale viden med DI Handels medlemmer. Desuden har Annette varetaget handelsvirksomhedernes interesser over for politikere og offentlige myndigheder og skabt konkurrencedygtige vilkår for danske handelsvirksomheder.

- I Danmark lever vi af at sælge. Vi sælger viden, produkter og services. Det gælder historisk, i dag og i fremtiden - og det har været vigtigt for mig at styrke vores land som en stolt handelsnation. Det har været en fantastisk rejse at være med til at digitalisere handelserhvervet, og så er vi endda kun ved begyndelsen, siger branchedirektør Annette Falberg.    

Hun fortsætter: 

”Det har været en fantastisk tid i DI Handel med stor opbakning  og involvering fra jer medlemmer til alle de aktiviteter, som vi i årene har gennemført. Det har været en sand fornøjelse at repræsentere så dygtige og engagerede medlemmer som jer, som jeg naturligvis fortsætter med til udgangen af september.

- Det er tid at give faklen videre efter 45 begivenhedsrige år på arbejdsmarkedsarbejdet. De har budt på spændende opgaver lige fra introduktion af Dankortet, indførelse af fransk mobiltelefoni og etablering af  Danmarks største internetbutik coop.dk.

Men nu er tiden kommet til at koncentrere mig om familielivet. Jeg har derfor pr. 1. oktober 2019 opsagt mit job i DI Handel med vemod, men også med stor glæde og mange forventninger til, hvad mit nye liv vil bringe af oplevelser og udfordringer”, slutter Annette Falberg.

Hun ønsker det bedste for DI Handels medlemmer og DI Handels sekretariat, der i dag har ti konsulenter. Oplysninger om afskedsreception kan ses nedenfor.

Afskedsreception

Annette Falberg går på pension, og i den anledning afholdes der afskedsreception fredag den 27. september 2019 kl. 15.00-16.30 i Industriens Hus på H.C. Andersens Boulevard 18 i København. Vi håber at se så mange som muligt, for at hjælpe Annette godt på vej med fest og glæde i hendes nye livskapitel.

Der vil samtidig være mulighed for at hilse og sige velkommen til den nye branchedirektør Sidsel Dyrholm Holst. 

Liv Thøger-Aldahl
Skrevet af:

Liv Thøger-Aldahl