DI Handel har samlet en masse viden, råd og vejledninger om  e-handel og e-eksport.

16.05.19 DI Handel Nyheder

Vil du i gang med e-handel og e-eksport?

I DI Handel har vi samlet vores viden og værktøjer, så du kan træffe kvalificerede beslutninger om salg og eksport via digitale kanaler.

Analyser

Gennem analyser og økonomiske nøgletal giver vi din virksomhed de bedste forudsætninger for at forstå den verden, du gerne vil operere i.

Vejledning

Har du spørgsmål? Få gode råd og vejledning til e-handel og e-eksport gennem vores helpdesks.

  • Helpdesk for logistik: Som medlem af DI Handel kan du få vejledning inden for B2B og B2C logistik og distribution, f.eks. til e-handel og markedspladser som Amazon.

  • Helpdesk for juridisk vejledning: Som medlem af DI Handel kan du få gratis juridisk vejledning inden for bl.a. e-handel og markedsføring.

  • Eksporthåndbogen: Eksporthåndbogen er salgsafdelingens opslagsværk, når der skal laves tilbud, og forsendelsesafdelingens "bibel", når varerne skal sendes.

  • Eksportdokumenter: DI er godkendt som handelskammer - af de danske og internationale banker i forbindelse med remburs, af importmyndigheder globalt og af herværende ambassader og konsulater. Vi kan udstede oprindelsescertifikater, ATA-carneter, påtegne eksportdokumenter og specialerklæringer.

  • Få skræddersyet hjælp til digitalisering: Igennem SMV:Digital kan virksomheder med op til 249 ansatte få individuel hjælp til at digitalisere forretningen. Med SMV:Digital kan du få hjælp til at afklare, hvor det største potentiale er for din virksomhed, og hvordan I kommer i gang.

Guides

Guidelines og værktøjer, der gør det nemmere for dig, at starte med digitalt salg.

  • Hvad er en online markedsplads? Bliv klogere på online markedspladser gennem vores nye guide, der berører de grundlæggende definitioner, begreber og forretningsmodeller på online markedspladser med cases fra bl.a. Amazon, Alibaba og eBay.

  • Må producenten forbyde dig i videresalg via Amazon, eBay og Alibaba? Dybdegående notat fra Advokat, LL.M., partner Anders Wernblad og advokatfuldmægtig Frederik Haugsted om selektiv distribution på globale online markedspladser.

  • SEO og SEM: Kom i mål med søgemaskineoptimering (SEO) og -annoncering (SEM).

  • Webshop: Den gode kravsspecifikation til din webshop.

Netværk

Kom med i et stærkt netværk – dit forum for sparring.

  • E-business netværkNetværket er for dig, der ønsker at komme i gang med eller arbejde videre med handel og andre digitaliseringsprojekter.

Tips

Få tips til e-handel og e-eksport fra eksperter.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Katrine Jacobi
Skrevet af:

Katrine Jacobi

Relateret indhold