Direktør Britta K. Stenholt fra STARK er tiltråds som medlem af DI Handels bestyrelse.

26.06.19 DI Handel Nyheder

Tre skarpe til STARKs direktør

Mød direktør Britta K. Stenholt fra STARK i denne uges ”Q&A”, idet hun for nyligt er tiltrådt som medlem af DI Handels bestyrelse. Vi har bl.a. spurgt hende om, hvad hun gerne vil bidrage med i bestyrelsesarbejdet, og hvilke nye tendenser hun ser i front for en af Danmarks største virksomheder inden for byggematerialer.

På DI Handels generalforsamling d. 2. maj 2019 blev direktør Britta K. Stenholt fra STARK valgt ind i bestyrelsen. Efter nogle år som salgsdirektør i STARKs Aarhusafdeling tiltrådte Britta stillingen som CEO i februar 2017. Den stærke forretningskvinde har en fortid i telebranchen, hvor hun var Senior Vice President i TDC. Hendes uddannelsesbaggrund er cand.scient.oecon. fra Syddansk Universitet.

”Q&A” med CEO Britta K. Stenholt, STARK:  

Danmark er en stærk handelsnation

DI Handel: Hvad er årsagen til, at du gerne vil være med i DI Handels bestyrelse, og hvad vil du gerne bidrage med i bestyrelsen? 

Som branchefællesskab løfter DI Handel en vigtig mission med at give de bedste muligheder for danske handelsvirksomheder og hjælpe dem med at være rustet til fremtidens krav. Danmark er en stolt handelsnation, og det skal vi fortsat styrke og udvikle i en tid, hvor handelen bliver endnu mere internationaliseret. Jeg ser frem til at arbejde på tværs af brancher og være med til at styrke medlemmerne med de udfordringer, vi som handelsvirksomheder står over for.

Digitalisering tager fat

DI Handel: Ser du nogle vigtige tendenser i danske handelsvirksomheder?

Jeg oplever, at digitaliseringen for alvor er ved at tage fart. Det rummer både udfordringer og muligheder. Der skabes større transparens, og som handelsvirksomheder skal vi derfor tilpasse os ny handelsmønstre. Derudover oplever jeg en øget internationalisering, delvist skabt af digitalisering, der hvis vi griber det rigtigt an, skaber vækstmuligheder for danske handelsvirksomheder.

Vi skal lære af hinanden

DI Handel: Hvorfor er det efter din opfattelse vigtigt at være med i et branchefællesskab som DI Handel?

Det er vigtigt at være med i DI Handel, fordi vi kan lære meget af hinanden. Mange af os står foran de samme udfordringer mht. øget internationalisering, digitalisering, hård konkurrence og nye krav. Samtidig arbejder vi med det samme lovgrundlag og i det samme politiske klima. Begge dele noget der er under konstant forandring og påvirker, hvordan vi driver vores forretninger. De mange projekter og events, DI Handel gennemfører, giver os viden og værktøjer, hvilke vi som virksomheder kun kan løfte gennem et branchefælleskab.

I DI Handel byder vi Britta velkommen i bestyrelsen, og glæder os til, at alle DI Handels medlemmer også får glæde af hendes stærke kompetencer og solide erfaringer, som hun bringer med ved bordet i bestyrelsesarbejdet. DI Handels mission er at styrke danske handelsvirksomheders innovations- og konkurrencekraft inden for salg, marketing, e-handel og kundeservice.

Liv Thøger-Aldahl
Skrevet af:

Liv Thøger-Aldahl

Relateret indhold