Sidsel Dyrholm Holst er ny branchedirektør i DI Handel.

04.07.19 DI Handel Nyheder

Velkommen til ny branchedirektør i DI Handel

Stærk international profil med ledererfaring fra SMV & Iværksætteri i DI overtager roret hos DI Handel. Nu er afløseren for branchedirektør Annette Falberg fundet, og det bliver Sidsel Dyrholm Holst fra DI’s kontor i Bruxelles. Hun tiltræder stillingen den 1. september 2019.

Sidsel Dyrholm Holst er et kendt ansigt i DI selv om, at hun de seneste tre år har været udstationeret på DI’s kontor i Bruxelles. Her har hun arbejdet med at fremme danske virksomheders interesser i den europæiske lovgivning inden for blandt andet handel på det indre marked, forbrugerret og markedsovervågning

I perioden 2012–2016 var Sidsel chef for SMV & Iværksætteri i DI, hvor hun var ansvarlig for at sikre gode politiske rammevilkår samt udvikle og formidle viden, værktøjer og netværk til danske SMV’er og iværksættere. Tidligere har Sidsel arbejdet som projektleder for udviklingen og markedsføringen af webportalen energymap.dk, som har til formål at brande grønne danske løsninger globalt. 

Hun startede sin karriere i International Business Development, hvor hun rådgav virksomheder som ønskede at etablere sig på vækstmarkeder i Asien og Afrika. Sidsel er uddannet cand.merc.int fra CBS i 2002 og startede sin karriere i DI. Hun er kendt i og uden for huset som en yderst kompetent leder, og hun ser frem til at fortsætte DI Handels mange aktiviteter og fremtidige udfordringer. 

Vi glæder os alle i DI Handel og i DI Handels bestyrelse til det fremtidige samarbejde.

Hold dig opdateret

Modtag DI Handels nyhedsbrev og få relevante nyheder, analyser og events inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel direkte i din mailboks hver uge.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relateret