Kun DI Handel medlemmer har adgang til analyser og guides på handel.di.dk.

01.08.19 DI Handel Nyheder

Analyser og guides kræver nu log-in på handel.di.dk

Hvis du gerne vil downloade analyser og guides fra handel.di.dk, skal du fremtidigt logge ind. Kun DI Handel medlemmer har adgang. Opret din bruger i dag.

Sidste sommer lancerede vi vores nye hjemmeside, og vi udruller derfor nu anden fase, hvilket bl.a. består af en brugerbeskyttelse af medlemsrelateret indhold. En ny funktionalitet, hvor analyser og guides kun er tilgængelige for download for DI Handel medlemmer via log-in. Har du tidligere tilmeldt dig arrangementer på vores hjemmeside, har du allerede et log-in og behøver ikke gøre yderligere. Du skal blot fremtidigt logge ind på dit.di.dk eller trykke på knappen ”Log ind” ved den analyse eller guide, du ønsker at downloade.

Alle analyser og guides finder du lige her: Viden & Analyser

Har du ikke deltaget i vores arrangementer eller oprettet en bruger, så gør du det lige her: Opret bruger 

Er min virksomhed medlem af DI Handel?

Medlemskab af DI Handel gælder for samtlige medarbejdere i medlemsvirksomheden. DI Handel har over 1.500 medlemmer, og det kan derfor være at du allerede arbejder i en medlemsvirksomhed. Du kan se, om din virksomhed allerede er medlem af DI Handel ved at tjekke vores medlemsliste: Medlemmer 

Er din virksomhed ikke medlem af DI Handel?

Vil du også have adgang til netværk, indflydelse og en verden af viden om salg, marketing, e-handel og kundeservice? Vi tilbyder 12 mdr. kontingentfrit medlemskab til nye medlemmer.

Se kontingent og indmeldelse: Bliv medlem

Oplever du problemer med log-in eller adgang

Har du problemer med at oprette en bruger, logge ind eller downloade analyser eller guides? Så kontakt Fagleder Tevin Lac på mail lige her: Kontakt Tevin.

Hold dig opdateret

Modtag DI Handels nyhedsbrev og få relevante nyheder, analyser og events inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel direkte i din mailboks hver uge.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Skrevet af:

Katrine Jacobi

Relateret