Kom og mød Lasse Birk, som er oplægsholder til vores event: Styrk jeres pipeline gennem flere kundemøder.

27.08.19 DI Handel Nyheder

Bliv mester i kold kanvas

Kold kanvas er en vigtig salgskanal til at skaffe nye kunder og vækste, men kun hvis det gøres rigtigt. Vejen til succes er ifølge Lasse Birk at finde den rigtige ”pain”.

Lasse Birk er mester i mødebooking. Med 14 års erfaring inden for kold kanvas har han foretaget over 250.000 B2B opkald med meget høj hitrate. Senest har han stiftet virksomheden Birk & Neo, der træner virksomheder i salg og mødebooking:

- De fleste sælgere jeg møder har samme udfordring ved kold kanvas – når de får taletid, produktbeskriver de og skræmmer kunden væk, fortæller Lasse Birk.

Læs også: Event – Styrk jeres pipeline gennem flere kundemøder

Din pitch skal være en historie

Ifølge Lasse Birk skal pitchen være inspirationen for de mulige kunder, der ringes til, og det er derfor vigtigt ikke at gå i produktforklaring:

- Når jeg pitcher tager jeg udgangspunkt i, de ”pains” den givne branche måtte have og slutter med værdier – hvordan vi har hjulpet nogle virksomheder med vores produkt. Det gør jeg i en kort historie, for historien inspirerer kunden. Ved at tage udgangspunkt i deres ”pains” skaber jeg kemi og forståelse mellem mig og den potentielle kunde, fordi det er noget, kunden direkte kan relatere til.

Læs også: Event – Styrk jeres pipeline gennem flere kundemøder

”Pains” skal findes i indvendingerne

- Der er en rød tråd i enhver branche, en udfordring, der på et eller andet niveau går igen, og hvis sælgeren finder den udfordring, så kan sælgeren booke mange møder på det. Udfordringen skal findes i indvendingerne, så før jeg færdiggør en pitch ringer jeg ud til 20-30 virksomheder i branchen, og får en masse ”tæsk”.

- Igennem disse ”tæsk” finder jeg ud af, hvad der går igen, for jo flere jeg snakker med, jo mere begynder jeg at forstå, hvilke indvendinger der er, så jeg kan komme dem i forkøbet. Jo flere indvendinger jeg får, jo flere indvendinger, jeg skriver ned, jo bedre struktureret kan jeg arbejde mig frem til, hvilke ”pains” en branche har, og hvordan jeg skal opbygge min pitch, slutter Lasse Birk.

Læs også: Event – Styrk jeres pipeline gennem flere kundemøder

Lær alt om mødebooking A-Z

Den 05. september kan du lære en simpel metode, der sikrer succes med mødebooking, når Lasse Birk er oplægsholder til vores formiddagsseminar: Styrk jeres pipeline gennem flere kundermøder.

Du kan læse mere og tilmelde dig lige her: Mødebooking

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Katrine Jacobi
Skrevet af:

Katrine Jacobi

Relateret indhold