Asger Narud er én af de mange unge mennesker, som sætter spørgsmålstegn ved tingenes tilstand og presser på for, at der sker klimahandling.

03.09.19 DI Handel Nyheder

Er et anstændigt job uanstændigt, hvis det ikke tager højde for klimaforandringerne?

Klimaforandringerne optager stadig flere unge under 30 år. Unge mennesker – de såkaldte millennials - vil gerne arbejde for virksomheder, som de kan spejle deres værdier i. De er en generation i samfundet, som går meget op i klimaet og ønsker mere meningsfuld handling. Men er verdensmålene virkelig en nødvendighed for at tiltrække fremtidens arbejdskraft?

Dette vil klimadebattør og tidligere embedsmand i Finansministeriet, Asger Narud debattere til AHEAD19, mens én af Danmarks mest erfarne ledelseseksperter, Steen Hildebrandt runder konferencen af.

Business-as-usual er ikke længere godt nok

Asger Narud er én af de mange unge mennesker, som sætter spørgsmålstegn ved tingenes tilstand og presser på for, at der sker klimahandling.

Asger startede i 2016 i Danmarks mest magtfulde ministerium, Finansministeriet, hvor han beskæftigede sig med ledelsesudvikling i den offentlige sektor. Asger valgte efter 2,5 år at opsige sin stilling, da han opdagede, at klimaet ikke fyldte noget i magtens maskinrum.

En tendens som vi måske kan se mere af i fremtiden, hvis virksomhederne ikke formår at tage et autentisk samfundsansvar. 

Asger Narud vil den 11. september 2019 debattere verdensmål 8. Anstændige jobs og økonomisk vækst til dette års AHEAD-konference; AHEAD19. Asger deltager i debatten sammen med Lene Tanggaard, Lars Frelle-Petersen, Hilfr.dk og Claus Rosenkrands Olsen. Debatten vil - udover verdensmål 8 - også debattere verdensmål 4 om Kvalitetsuddannelse.

Læs mere og tilmeld dig: AHEAD19

Klima- og bæredygtighedsdagsordenen er en megatrend, som berører os alle

Ifølge Asger skal klima- og bæredygtighedsdagsordenen tages alvorligt, men det skal også ses som en invitation til nye samarbejdsformer, nye initiativer, nye bevægelser, nye produkter og produktionsformer. Samtidig rummer det potentialet til mere meningsfulde arbejdsliv og endeligt, så bliver det i stigende grad et afgørende konkurrenceparameter for at tiltrække og fastholde fremtidens talenter. 

Asger er en interessant profil i forståelsen af, hvad der sker i samfundet lige nu. Han giver deltagerne et unikt indblik i, hvad man som ung, klimabevidst medarbejder søger i en virksomhed.

Debatten vil gøre dig klogere på, hvilke overvejelser din arbejdsplads kan gøre sig i en ny tid med et større samfundsansvar og en øget klimabevidsthed.

Læs mere og tilmeld dig:  AHEAD19

Danmarks mest erfarne ledelsesekspert runder konferencen af

Steen Hildebrandt er en af de mest erfarne ledelseseksperter i Danmark. Den 11. september samler han op på dagens indtryk og kommer med sine bud på fremtidens ledelse.  

Med sin store ledelseserfaring er Steen måske den ekspert der ved allermest om, hvad det kræver at lede fremtidens arbejdskraft i en omskiftelig verden. Han er dybt engageret i verdensmålene med særligt fokus på den ledelsesmæssige vinkel af den nødvendige omstilling i virksomheder og organisationer.

Steen vil sætte perspektiv på debatdeltagernes udtalelser og argumenter og bidrage til, at deltagerne går hjem med konkrete eksempler på fremtidens erhvervskompetencer.

Læs mere og tilmeld dig:  AHEAD19

Smugstart AHEAD19 med Fleur Frilunds interview af Asger Narud

Kanalen Moot med Fleur Frilund i front, har budt Asger Narud på en omgang fritter og en snak om, hvorfor han sagde sit job op i Finansministeriet. Fleur Frilund er desuden moderator til AHEAD19 sammen med innovator, iværksætter og motivator; Tim Vang.

Hold dig opdateret

Modtag DI Handels nyhedsbrev og få relevante nyheder, analyser og events inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel direkte i din mailboks hver uge.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relateret