Bygma tilbyder primært elevuddannelser inden for handel og logistik, og har løbende op til 100 unge mennesker under uddannelse.

05.09.19 DI Handel Nyheder

Bygma ansætter det største antal elever nogensinde

Efter flere års målrettet indsats for at tiltrække de unge via bl.a. de sociale medier, kan Bygma til september ansætte 50 nye elever.

Bygma tilbyder primært elevuddannelser inden for handel og logistik, og har løbende op til 100 unge mennesker under uddannelse:

-  Som en stor dansk virksomhed ønsker vi at tage et grundlæggende ansvar for at investere i den unge generations fremtid; vi har et mål om, at antallet af nye elever skal svare til min. 3% af arbejdsstyrken, fortæller HR-direktør Anette Sondrup.

Læs også: Flere danske virksomheder sælger på nettet

Langt sejt træk

Det har dog ikke været let. Ansættelsen af Bygmas 50 nye elever - i en tid hvor der er rift om de unge - er gevinsten af et langt sejt træk og kun de bedste kommer gennem nåleøjet. Rekrutteringen har omfattet et stort salgs- og kvalificeringsarbejde, og Bygma har en medarbejder ansat kun til at rekruttere, kvalitetssikre elevuddannelsen og brande Bygma som et godt uddannelsessted. Gennem de senere år har virksomheden desuden oparbejdet et strategisk samarbejde med erhvervsskoler.

- Vi er ambitiøse og arbejder målrettet på at tiltrække de bedste unge handelstalenter og logistiktalenter, samt at profilere Bygma som den attraktive arbejdsplads vi er. Bygma har derfor gennem de senere år tilbudt en bedre og bredere uddannelse på et højere niveau end branchen generelt tilbyder, og som kan være et godt alternativ til en mellemlang uddannelse, fortæller Anette Sondrup.

Læs også: Fire fejl du ikke vil begå med CRM

Massivt på SoMe

- I år har vi derudover lyttet til vores egne, dygtige unge og inddraget de sociale medier massivt. Vi er gået ud på Facebook, Instagram og LinkedIn, hvor vi især har benyttet film produceret til lejligheden med vores elever. Vi har også oprettet et elev-site, der fortæller om de uddannelsesmuligheder, vi tilbyder – naturligvis set og fortalt af vores nuværende elever. Og det har virket, slutter Anette Sondrup.

 

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Katrine Jacobi
Skrevet af:

Katrine Jacobi

Relateret indhold