14.01.19 DI Handel Nyheder

Bliv kundens foretrukne samarbejdspartner

SALG: Udviklingen i salg går stærk, og det er vigtigt at kunne omstille sig for at blive Top of Class. Du kan få den nyeste viden om hvordan salgsfunktionen kan udvikles i din virksomhed, når den internationale salgsekspert Regis Lemmens fortæller om Co-Creation og Entrepreneurial Sales i praksis.

Den øgede kompleksitet i salget tvinger dig som salgschef, -direktør eller salgsansvarlig til at tænke salg på en ny måde, når det skal løftes til Next Level. For i en travl og presset hverdag er vidensbaseret salg blevet nedprioriteret, hvor andre discipliner som f.eks. marketing har fulgt udviklingen og løbende har opgraderet deres kompetencer. Heldigvis har salgsforskning på internationalt niveau ikke stået stille. Forskere fra hele verden arbejder intenst på at løse udfordringerne i B2B-salget – nu og i fremtiden.

Mads Winther, Partner ved Intenz fortæller hvorfor du skal komme til seminaret: "Løft jeres strategiske salg til Next Level" med salgsekspert Regis Lemmens den 04. og 05. februar 2019 i KBH og Aalborg.

Intenz

Nytænk salget anno 2019 med international viden

Disse fire nye events er målrettet dig, som er ambitiøs og nytænkende salgsansvarlig/leder/direktør, og som vil bygge bro mellem de nyeste, internationale forskningstrends og den nye salgsvirkelighed, som du oplever i en resultatorienteret hverdag.

Læs mere og tilmeld dig: Løft jeres strategiske salg til next level

Dr. Regis Lemmens

Professor Dr. Regis Lemmens fra Antwerpen Business School i Belgien giver dig den nyeste forskning inden for fremtidens B2B-salgsmetoder. Du kommer rundt om fremtidens komplekse salg med denne ekspert i Co-Creation og Entrepreneurial Sales. Du får også konkrete værktøjer til omstilling af salgsstyrken.

Skrevet af:

Søren Münster

Relateret indhold