De seneste to år har DI Handel sammen med Copenhagen Business School, Customer Agency og Business Danmark arbejdet på at skabe mere viden om den danske salgspraksis.

01.07.21 DI Handel Nyheder

Spark efteråret i gang med en gratis kickoff-gameday for salg

Nu har du mulighed for, at sparke efteråret i gang med en kickoff-gameday i din salgsafdeling. Hvis din virksomhed er medlem af DI Handel, kan du låne DI Handel konsulent Søren Münster og vores dialogspil om morgendagens salg til en gameday.

De seneste to år har DI Handel sammen med Copenhagen Business School, Customer Agency og Business Danmark arbejdet på at skabe mere viden om den danske salgspraksis.

Mere end 1.400 salgsprofessionelle har i en survey beskrevet, hvordan de arbejder med salg. Derigennem har vores forskningsteam bestående af Mogens Bjerre fra CBS og Peter Aakjær Jensen fra Customer Agency fået værdifuld indsigt i, hvilke parametre der har afgørende betydning for at drive salget.

Indsigt, der er blevet omdannet til et dialogspil om salgspraksis.

Læs også: Pandora har løftet salgsrollen

Spil jer i topform til mere salg

I dialogspillet kan du og dine kolleger få stillet nogle af de dilemmaer og problemstillinger, du som salgsprofessionel møder i hverdagen. Spillet fungerer som et værktøj til åben dialog om, hvordan du og dine kolleger vil løse forskellige udfordringer i salgspraksis.

Udfordringerne dækker lige fra strategiske overvejelser omkring hvordan salgsarbejdet er organiseret og planlagt, til hvordan bæredygtighed får en større rolle i salgsprocessen i jeres virksomhed.

Med andre ord, kan du bruge spillet til at italesætte, hvordan I bliver endnu skarpere til at praktisere salg i jeres virksomhed.

Læs og download: ”På sporet af vækst” whitepaper fra Morgendagens Salg

Book din kickoff-gameday for efteråret nu

Medlemmer af DI Handel kan nu låne spillet, samt konsulent Søren Münster til facilitering. Spillet kan spilles i alt fra 45 minutter til flere timer alt efter, hvor meget det giver mening for jer.

Konceptet for dagen:

  • I udfylder et salgscorecard og får feedback i en rapport. Vi sender jer et link ugen før afholdelse.
  • Vi introducerer jer for de syv dyder i projektet som en del af indflyvningen.
  • I spiller dialogspillet i 45-120 minutter.
  • Vi samler op på jeres svar og konkretiserer dyderne bag de udfordringer I oplever.
  • Opsamling på og dialog omkring hvordan I kommer videre heraf – hvad er næste skridt?

Vil du vide mere eller booke din gameday allerede nu, så kontakt Søren Münster på somu@di.dk. Vores kickoff-gameday er en medlemsservices og kan derfor kun bookes af DI Handel medlemmer.

Er du ikke medlem af DI Handel? Læs mere om vores services og bliv kontaktet om et medlemskab af DI Handel lige her

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Katrine Jacobi
Skrevet af:

Katrine Jacobi

Søren Münster

Søren Münster

Konsulent

  • Direkte +45 3377 4822
  • Mobil +45 2674 7014
  • E-mail somu@di.dk

Relateret indhold