I forbindelse med at den nye EU-forordning om gensidig anerkendelse af varer lovligt markedsført i en anden medlemsstat træder i kraft, afholder DI et medlemsmøde om SOLVIT.

06.02.20 DI Handel Nyheder

Medlemsmøde: Kender du dine indre marked rettigheder?

EU’s indre marked fungerer i langt de fleste tilfælde efter hensigten, men det hænder, at danske virksomheder støder på udfordringer, og så er det godt at kende sine rettigheder.

Det kan fx vedrøre krav om produktændring eller mærkning, selvom det allerede er lovligt markedsført i Danmark. Det kan også være spørgsmål om nægtet social sikring, momsrefusion mm.

Mange virksomheder kender ikke til muligheden for at klage over beslutninger truffet af myndigheder i andre EU-lande, men det kan de helt gratis gennem det uformelle klagesystem SOLVIT. Det eneste krav er, at stridsmålet ikke er indbragt for domstolene.

DI er partner i SOLVIT-netværket, og vi kan derfor hjælpe vores medlemmer med at få deres sager løftet.

Læs mere om SOLVIT, og hvordan DI kan hjælpe dig lige her

I forbindelse med at den nye EU-forordning om gensidig anerkendelse af varer lovligt markedsført i en anden medlemsstat træder i kraft, afholder DI et medlemsmøde om SOLVIT og gensidig anerkendelse 2. september kl. 14-16.30 , hvor også Erhvervsstyrelsen deltager.

Kontakt senior chefkonsulent Mette Peetz-Schou på meps@di.dk, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at deltage i mødet.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Relateret indhold