Som direkte konsekvens af coronavirus er flere initiativer under SMV:Digital lagt om eller udskudt.

18.03.20 DI Handel Nyheder

Coronavirus påvirker også SMV:Digital

På grund af coronavirus er flere aktiviteter under SMV:Digital sat på pause. Hvis du allerede har søgt eller havde planlagt at søge den næste pulje, så læs med her.

Som direkte konsekvens af coronavirus er flere initiativer under SMV:Digital lagt om eller udskudt.

Ændringerne er som følger:

1. I forhold til de nye, grønne tilskudsvouchers på 25.000 kr. til grønne digitale projekter, er de planlagte, obligatoriske workshops aflyst. Den første skulle have været afholdt den 24. marts. De aflyste workshops vil ikke få konsekvenser for de tilsagn om tilskud, virksomhederne har modtaget. Virksomhederne er altså velkomne til at finde en rådgiver og sætte i gang med deres digitale, grønne projekter. Der arbejdes på at gøre den vigtigste information og viden fra de planlagte workshops tilgængelig på anden vis, fx via webinar og med tilbud om telefonisk vejledning og sparring til virksomhederne. 

2. Den aktuelle pulje til de små vouchers på 25.000 kr., der kan søges om i øjeblikket, holdes åben og de planlagte workshops i maj fastholdes indtil videre.

3. Åbning af puljen med de store vouchers på 100.000 kr., oprindeligt planlagt til åbning den 6. april, udskydes på ubestemt tid pga. coronavirus.

Fra DI’s side arbejder vi for, at puljerne åbnes, så snart situationen tillader det.

Følg med i DI Handels nyhedsbrev, hvor vi løbende orienterer om mulighederne under SMV:Digital og meget andet.

 

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Relateret indhold