Virksomheder med op til 249 ansatte kan søge om et tilskud på 25.000 kr. til køb af privat rådgivning om digitalisering af forretningen.

04.03.20 DI Handel Nyheder

Få skræddersyet hjælp til digitalisering

Har du brug for hjælp til at digitalisere forretningen? Ny tilskudspulje under SMV:Digital åbner den 9. marts, hvor du kan søge om 25.000 kr. til køb af privat rådgivning.

SMV:Digital åbner for næste tilskudspulje den 9. marts. Her kan virksomheder med op til 249 ansatte søge om et tilskud på 25.000 kr. til køb af privat rådgivning om digitalisering af forretningen. Får du tilsagn deltager du som optakt i en workshop med masser af inspiration og sparring, hvor der er mulighed for at blive skarpere på, hvor digitalisering kan gøre den største forskel i din virksomhed.

De temaer, der kan søges rådgivning til, er:

- Kom i gang med digitalisering/automatisering af din virksomhed
- Kom i gang med e-handel
- Stå stærkere mod hackerangreb i din virksomhed

Datoer og indhold af workshops:

  • Kom i gang med digitalisering/automatisering af din virksomhed afholdes to forskellige steder i landet hhv. 5. maj i Vojens og 14. maj i Sorø.
    På workshoppen kan du bl.a. få hjælp og inspiration til. hvordan du kan arbejde med at digitalisering af manuelle processer i din virksomhed og derigennem spare omkostninger og reducerer risikoen for fejl.
  • Kom i gang med e-handel afholdes to forskellige steder i landet hhv. 5. maj i Vojens og 14. maj i Sorø.
    På workshoppen kan du bl.a. få hjælp og inspiration til, hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du starter dit projekt med e-handel, og hvordan du vælger den rette platform for e-shop.
  • Stå stærkere mod hackerangreb i din virksomhed afholdes d. 27. maj i Odense.
    På workshoppen kan du bl.a. få hjælp og inspiration til, hvordan du enkelt laver en første vurdering af din virksomheds digitale sikkerhed, hvordan du arbejder systematisk med IT-sikkerhedsforanstaltninger, og hvordan du forbereder et beredskab.

Læs mere og søg på www.smvdigital.dk eller kontakt os, hvis du vil høre mere.

Du kan også læse historien om, hvordan børnemøbelvirksomheden Leander igennem SMV:Digital fik hjælp til at vælge den rette platform til deres nye webshop.

Programmet SMV:Digital har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder. SMV:Digital indeholder en række tilbud, herunder muligheden for at få tilskud til køb af privat rådgivning om digital omstilling og e-handel med vouchers 25.000 kr. Ansøger skal matche tilskudsbeløbet. Dette kan gøres i timer.

 

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Relateret indhold