Adm. direktør Britta K. Stenholt fra Stark Danmark A/S sætter sig i spidsen for DI Handel som ny formand for bestyrelsen. Hun afløser adm. direktør Christian B. Lund, Sanistål A/S, der har været formand siden foreningens stiftelse i maj 2008.

06.05.20 DI Handel Nyheder

Ny formand for DI Handel

Adm. direktør Britta K. Stenholt fra Stark Danmark A/S sætter sig i spidsen for DI Handel som ny formand for bestyrelsen. Hun afløser adm. direktør Christian B. Lund, Sanistål A/S, der har været formand siden foreningens stiftelse i maj 2008.

Britta K. Stenholt har været aktiv i DI Handel siden marts 2019, hvor hun tiltrådte som nyt medlem af DI Handels bestyrelse. Britta har været ansat i fem år hos Stark. De første to år som salgsdirektør og herefter som dansk CEO. Tidligere har hun arbejdet 12 år i TDC.

- Jeg ser frem til at bidrage til, at danske handelsvirksomheder får succes - både i og uden for Danmark. Det er en udfordrende tid, som vi lever i pt. Det er derfor helt afgørende, at vi lige nu står sammen i branchen og sætter fokus på at styrke forretningen. Jeg ser gerne, at vi i DI Handel sætter retningen for, hvordan handelsvirksomheder kan udnytte de muligheder som digitalisering, grøn omstilling og globalisering giver os, siger Britta K. Stenholt, Stark A/S.

Britta K. Stenholt indgår i DI Handels formandskab sammen med næstformand Peter H. Christiansen, koncernchef for Bygma A/S.

Adm. direktør Christian B. Lund, Sanistål A/S, har valgt at forlade formandsposten efter 12 år som formand i DI Handel. Han fortsætter i bestyrelsen for foreningen.

- Jeg har haft en fantastisk tid som formand for DI Handel. Det har været en rejse, hvor vi år for år har bidraget til at styrke handelsvirksomhedernes forretning gennem viden, inspiration og netværk. Og det er lykkedes os, at sætte DI Handel og handelsvirksomhedernes interesser på landkortet både i og uden for DI. I dag er DI Handel blandt de største brancheforeninger i Dansk Industri, hvilket blandt andet skyldes foreningens forretningsnære fokus på salg, marketing, kunder og e-business. Jeg er glad for at have været en del af denne udvikling, og derfor bliver jeg også fortsat i bestyrelsen, siger Christian B. Lund, Sanistål A/S.

- På vegne af hele DI Handels sekretariat vil jeg gerne rette en stor tak til Christian for den kæmpe indsats, han har lagt i DI Handel som formand igennem de sidste 12 år. Hans engagement og drive har været med til at sætte et solidt aftryk på den forening, vi har i dag, og den brede palette af viden og services vi tilbyder medlemmerne, som jeg ved, at rigtig mange virksomheder sætter stor pris på, siger branchedirektør i DI Handel Sidsel Dyrholm Holst, som samtidig glæder sig over at Christian fortsætter i DI Handels bestyrelse.   

- Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med at udvikle og styrke DI Handel og foreningens mange medlemmer sammen med Britta og resten af bestyrelsen. Britta har en bred vifte af kompetencer og en stor indsigt i handelsvirksomhedernes muligheder og udfordringer, som vi ser frem til at trække på, afslutter Sidsel Dyrholm Holst.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Sidsel Dyrholm Holst
Skrevet af:

Sidsel Dyrholm Holst

Relateret indhold