Blockchainteknologi har i de sidste fem år primært været et fokusområde for den finansielle sektor, men er hurtigt blevet et interessepunkt for andre industrier.

20.05.20 DI Handel Nyheder

Webinarrække om blockchains anvendelsesmuligheder i handel

Vær med når DI Handel inviterer til tre webinarer om blockchainteknologiens potentiale for handelsvirksomheder.

Blockchainteknologi har i de sidste fem år primært været et fokusområde for den finansielle sektor, men er hurtigt blevet et interessepunkt for andre industrier. Senest har store globale handelsvirksomheder som Walmart, Carrefour og Alibaba udforsket, hvordan de kan drage nytte af teknologien.

Læs også: Er der potentiale i blockchainteknologi for danske handelsvirksomheder?

Blockchains mange muligheder

Projekt Blockchain i Business og Dansk Design inviterer til en serie af webinarer om blockchainteknologiens potentiale for handelsvirksomheder i den samlede værdikæde. Gennem tre webinarer afdækkes konkrete anvendelsesmuligheder for blockchainteknologien.

Det første webinar vil fokusere på forbedring og beskyttelse af kundernes oplevelse. Det andet webinar vil afdække forbedring og effektivisering af værdikæder. Det tredje webinar tager udgangspunkt i forbedring af transaktionsprocesser og sikring af validitet for implementerede kontrakter.

Webinarrækken sætter fokus på blockchain i relation til kunder, forsyningskæder samt betalinger og kontrakter.

Interaktive workshops med use cases

Deltagerne inviteres til interaktive workshops, hvor der med udgangspunkt i de præsenterede use cases, lægges op til spørgsmål og deep dives under inddragelse af deltagernes input. Som deltager vil du få indblik i teknologiens modenhed i branchen samt en forståelse for, hvad teknologiens potentiale er for dig og din virksomhed.

Læs også: Er de centrale markedspladser med blockchain en Amazon-killer?

Tilmelding

DI Handel afholder et webinar for hvert af de ovenstående temaer i løbet af juni, og oplægsholderen er en af Danmarks førende eksperter inden for blockchain: Rasmus Winther Mølbjerg fra Deloitte Digital.

Tilmeld dig webinar om Blockchain & kunder tirsdag d. 9. juni her. 

Tilmeld dig webinar om Blockchain & forsyningskæder torsdag d. 11. juni her. 

Tilmeld dig webinar om Blockchain & betalinger og kontrakter onsdag d. 17. juni her

Er du interesseret i at deltage i alle tre webinarer, skal du tilmelde dig hver enkelt webinar.

Mere information

Se eller gense det første webinar i serien for en overordnet introduktion til blockchain og teknonologiens relevans i handelsindustrien her.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Relateret indhold