Branchedirektør i DI Handel Sidsel Dyrholm Holst ønsker sammen med resten af teamet i DI Handel alle medlemmer en rigtig god sommer.

01.07.20 DI Handel Nyheder

God sommer fra DI Handel: Hold dig opdateret i sommerferien

Branchedirektør i DI Handel Sidsel Dyrholm Holst ønsker sammen med resten af teamet i DI Handel alle medlemmer en rigtig god sommer og kommer med et par bud på sommerferieunderholdning, der holder dig opdateret på fagområderne salg, kunder, marketing og e-handel.

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og for mange bliver det i år en anderledes sommer end planlagt. Coronakrisen har sat sine tydelige spor i handelsbranchen, og selvom I har været ramt meget forskelligt og flere af jer heldigvis kan se lys for enden af tunnelen, så er der stadig stor usikkerhed hos mange virksomheder i branchen i forhold til, hvordan forretningen udvikler sig over efteråret, og hvordan året ender.

DI’s udspil og initiativer

I DI Handel arbejder vi tæt sammen med resten af DI for at sikre jer de bedste forudsætninger for at komme styrket ud på den anden side. Det gælder blandt andet i forhold til at få søsat tiltag, som kan holde gang i økonomien og styrke jeres forretning, men også at sikre at I har den nødvendige viden og værktøjer til at håndtere jeres løbende drift og udvikling. 

I DI har vi blandt andet lanceret et omfattende eksportudspil og en lang række forslag til hvordan vi får  Danmark ud af krisen 2. Vi samarbejder med Industriens Fond om initiativet GenstartNU, hvor du kan få adgang til gratis rådgivning fra nogle af Danmarks mest anerkendte konsulenter. Vi har lavet DI’s retningslinjer for hjemmearbejde og en ny bæredygtighedsportal og sat fokus på en fornuftig udfasning af hjælpepakker.

Over 2000 deltagere på webinarer og events i DI Handel

I DI Handel har der i de seneste måneder også været vendt op og ned på flere af vores aktiviteter og medlemstilbud. En lang række af vores fysiske events er blevet gennemført som online møder. Det gælder blandt andet for vores fire netværk. Og vi har gennemført over 20 webinarer inden for emner som salgsværktøjer, B2B e-handel, digitale platforme, kundeorienteret adfærdsdesign, kunderejser, marketing, blockchain, mm. hvor over 2000 deltagere har set og lyttet med. Vi håber, I har kunnet anvende den viden og de værktøjer, som har været delt gennem webinarerne, og vi ved at flere af jer har sat pris på muligheden for at få ny inspiration i en tid, hvor det ikke var muligt at komme væk fra kontoret/hjemmet.

Hvis I ikke har nået at se alle webinarerne, kan I se eller gense dem her.

Nye medlemstilbud i efteråret fra DI Handel

Vi er heldigvis også startet op igen med fysiske events og møder, og vi ser frem til at kunne afholde et ”traditionelt” fælles netværksmøde i Billund d. 27. august samt en række konferencer og events i efteråret om digitale trends og online tilstedeværelse, CX Day 2020, Morgendagens Salg workshop 1, ConversionBoost 2020 og en digital marketing konference.

Anbefalinger til sommerferieunderholdning

Udover at se eller gense de webinarer som vi har lavet i DI Handel igennem de sidste par måneder her, så følger her et par andre bud på bøger og podcasts til sommerferieunderholdningen inden for DI Handels fokusområder:

1. Anbefaling: Connected Strategy Af Nicolaj Siggelkow og Christian Terwiesch

Denne bog dykker ned i forskellige strategier og teknologier, der kan knytte kunderne tættere til din virksomhed og styrke relationen med dem, samtidig med at kundeoplevelsen også bliver forbedret. Den kommer også omkring hvordan man kan forudse kundernes behov mens de opstår eller endda før de opstår, og hvordan denne indsigt kan anvendes til at udvikle nye forretningsmodeller. Bogen indeholder en række cases og praktiske guides, der gør den anvendelig uanset hvilken type virksomhed du kommer fra.

Læs mere om bogen her.

2. Anbefaling: Podcasten Digitale Tanker

Digitale tanker er en podcast, der søger at udfordre og inspirere dig, der har interesse for digital markedsføring, ledelse og strategi. Podcasten er lavet af digitalt indfødte, der bruger, ser og tilgår digitale medier med et andet mindset – også professionelt.

Lyt til podcasten her.

3. Anbefaling:

Webshop Podcast er din genvej til at blive klogere på alt, hvad der relaterer sig til webshops. Podcasten går i dybden med e-handel, markedsføring og dansk detailhandel. I hver episode interviewes en ny ekspert om emner om alt fra online markedsføring, teknik og integrationer, håndtering af produkter, online betaling, fragtløsninger, webshopdesign, kassesystemer og nye tendenser. Om du er nybegynder eller mere rutineret i forhold til webshops er underordnet, der vil være noget for enhver smag. 

Lyt til podcasten her.

Vi håber, I alle får en rigtig god sommer og husk I altid er velkomne til at tage fat i os med spørgsmål, forslag, ønsker og kommentarer både nu og senere.

På vegne af hele teamet i DI Handel

Sidsel Dyrholm Holst

Hold dig opdateret

Modtag DI Handels nyhedsbrev og få relevante nyheder, analyser og events inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel direkte i din mailboks hver uge.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relateret