Nu åbnes der for indstillinger til Prisen for Årets Digitale SMV:Omstilling 2020

Getty Images
12.08.20 DI Handel Nyheder

SMV: Vind guld i digital omstilling

Har din virksomhed gennemgået en større digital omstilling – eller kender du én, der har? Så kan du nu indstille den til Årets Digitale SMV:Omstilling 2020.

Til efteråret kan du eller en virksomhed du kender vinde guld i digital omstilling, når Årets Digitale SMV:Omstilling 2020 skal uddeles. Prisen uddeles til en SMV, der har gennemgået en digital omstilling, som har haft en positiv effekt på virksomheden som helhed. Formålet med prisen er at hylde succesfulde, digitale SMV-omstillinger samt at inspirere andre SMV’er til at gå i gang med deres digitale omstilling, og det er vigtigere end nogensinde før, siger formand for SMV:Boardet og CEO hos BM Silo, Dorte Zacho Martinsen:

”Med coronakrisens indtog har vi blandt andet set, at virksomhedernes forsyningskæder påvirkes, at fysiske aktiviteter og butikker lukkes ned, og at ordrebøger svinder ind. Her kan digitale teknologier være med til at sikre en afgørende fleksibilitet og samtidig styrke virksomhedernes produktion, administration og salg. Derfor er prisen ekstra vigtig i år, og vi krydser fingre for, at vi modtager en masse gode indstillinger til prisen.”

Indtil en virksomhed lige her: Omstillingsprisen

”Prisen har givet os en masse positiv omtale”

Sidste år blev prisen overrakt på regeringens Digitale Topmøde, og her gik prisen til Hovmand A/S fra Sorø. Virksomheden sælger løftevogne og formåede ved hjælp af en specialproduceret app samt nytænkende implementering af 3D og Augmented Reality at effektivisere salgsprocessen og forbedre deres konkurrenceevne.

Om prisens betydning siger ejer og adm. direktør hos Hovmand A/S, Søren Hovmand: ”Nomineringen og kåringen har resulteret i en masse positiv omtale og derigennem, at vi nu er kendt som en fremsynet og ambitiøs virksomhed. Dette har været et kæmpe skulderklap til hele virksomheden og været med til at skubbe ambitionerne for vores digitalisering yderligere.”

Se sidste års vinder Hovmand A/S.

Indtil en virksomhed lige her: Omstillingsprisen

Udvælgelseskriterier

  • 1. Størrelse: Der skal være tale om en SMV (3-99 medarbejdere).
  • 2. Virksomheden skal have gennemgået en omfangsrig digital omstilling.
  • 3. Virksomheden skal som helhed have oplevet en positiv effekt af den digitale omstilling (læs mere i indstillingsmaterialet).

Der er åbent for indstillinger til og med den 14. september 2020. På baggrund af de indsendte indstillinger udvælger SMV:Boardet de tre bedste cases. Den endelige vinder kåres ved et større event i slutningen af 2020.

Indtil en virksomhed lige her: Omstillingsprisen

SMV:Boardet

SMV:Boardet er et rådgiverpanel, nedsat af Regeringen, der skal bidrage til at fremme digital omstilling og e-handel i små og mellemstore virksomheder. DI Handels branchedirektør Sidsel Dyrholm Holst er medlem. 

Hold dig opdateret

Modtag DI Handels nyhedsbrev og få relevante nyheder, analyser og events inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel direkte i din mailboks hver uge.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relateret