På en kursusrække for DI medlemmer kan du lære, hvordan du leder medarbejdere, som du ikke ser dagligt.

06.01.21 DI Handel Nyheder

Hvordan leder du på distancen?

Lederskabet skal justeres, når du leder for medarbejdere, som du sjældnere ser fysisk. Bliv klogere på, hvordan du bevarer dine medarbejderes motivation og har ”fingeren på pulsen” ift. trivsel og effektivitet på DI’s kursusrække om distanceledelse.

Distancen påvirker medarbejdere og ledere på mange forskellige områder, og kultur og samarbejdsmiljø præges af, at medarbejdere og ledere ikke er i det samme fysiske arbejdsmiljø til daglig. Distancen har betydning for oplevelsen af fællesskab og forpligtelse, for synlighed og overblik, og for motivation og trivsel.

På en kursusrække kun for DI medlemmer kan du lære, hvordan du leder medarbejdere, som du ikke ser dagligt. Du får kendskab til vilkårene omkring distanceledelse, refleksion omkring egne udfordringer i dagligdagen samt drøftelser med de øvrige deltagere om jeres erfaringer fra dagligdagen. Du får desuden kendskab til vigtige værktøjer til ledelse på distancen samt et grundlag for efterfølgende dialog med dine medarbejdere og i ledergruppen.

Læs også: Er selvledelse og hjemmearbejde 'the new normal'? - DI Handel (danskindustri.dk)

Online undervisning

Dette kursus er et onlinekursus, som foregår via Microsoft Teams. Underviseren er Anne Birgitte Lindholm, forfatter til bogen ”Lederskab på distancen”. Du kan enten tilmelde dig kursusrækken ”light” med to halve kursusdage eller den fulde udgave med to hele kursusdage.

Læs mere og tilmeld dig her:

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Katrine Jacobi
Skrevet af:

Katrine Jacobi

Relateret indhold