EU-Kommissionen har indledt en undersøgelse på import af skruer, bolte, møtrikker og lignende produkter af jern og stål fra Kina.

11.01.21 DI Handel Nyheder

Told på skruer, bolte og møtrikker fra Kina kan være på vej

Importerer din virksomhed skruer, bolte og møtrikker af jern og stål fra Kina? Så læs her. En ny såkaldt 'antidumpingtold' kan være på vej.

EU-Kommissionen har indledt en undersøgelse på import af skruer, bolte, møtrikker og lignende produkter af jern og stål fra Kina. Formålet er at undersøge, om kinesiske producenter har prisdumpet disse produkter på det europæiske marked. Konkluderer undersøgelsen at dette er tilfældet, vil danske virksomheder blive pålagt at betale antidumpingtold på import af disse produkter. Tolden vil være gældende i fem år.

I kan læse mere om undersøgelsen, samt hvilke produkter der er omfattet, i Kommissionens Forordning. En tidslinje over undersøgelsesforløbet kan tilgås her.

Spørgsmål? Så kontakt DI’s eksperter på området via linket her.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Relateret indhold